Natura i aventura

La Natura, l’esport i el jovent, sempre en comunió per una Catalunya millor. La relació de l’esport amb Catalunya és mundialment coneguda, sobretot des dels Jocs Olímpics de 1992. El Barça, el waterpolo, el handbol, bàsquet o tenis. Són alguns dels esports més reconeguts en l’àmbit de tot el planeta. L’esport d’elit femení tampoc, ni de bon tros: La natació sincronitzada, el hoquei herba, tenis… Però aquesta secció sobretot tractarà els esports en família i a l’aire lliure. La comunió: Natura, esport, família i amics, no tan sols fa salut, sinó que transmet valors i també reflecteix la nostra societat.

Giracat

Descobreix GIRACAT®, el monocicle elèctric. RUTES GUIADES, FESTES D'ANIVERSARI, ANIMACIÓ D'ESDEVENIMENTS i ANIMACIÓ EN CAMPINGS. "Durant les activitats us filmarem i us muntarem un vídeo"

Guies BTT

Som una empresa de turisme en bicicleta, per a fer amb la família o els amics. Pedalant al vostre ritme, amb un guia professional i sense haver-vos de preocupar dels equipatges, ni dels allotjaments ni dels indrets per visitar.

Articles: Esports a l'aire lliure

Esports per terra, mar i aigua. Sigui al pla o a la muntanya, amb sorra o neu, terra o aigua, Catalunya practica esports tan diversos com ho és la seua geografia.

Què és i què vol ser Jove Espectacle?

Agendes i programacions, notícies professionals, fires i festivals, trobades, campanyes escolars, gires d’espectacles catalans dins i fora del principat…

%d bloggers like this: