Quant a nosaltres

VEUS  DE CATALUNYA | ZEPPELIN DIGITALneix el 5 de desembre de 2017, amb la voluntat de difondre principalment les veus de les minories del nostre país, sovint oblidades pels gran mitjans.

Una iniciativa, republicana i digitalment republicada, no professional oberta a la participació de tots els col.lectius bé siguin: ètnics, esportius, cooperatius i de economia social, educatius, culturals o artístics.

VEUS  DE CATALUNYA, Tindrà sempre oberta la seua bústia a les vostres veus, mitjançant el seu e-mail info@ciutadaniadecatalunya.cat i visibilitat a persones, projectes, activitats, blogs personals de associacions compremeses i tota mena de continguts que expliquin què és Catalunya.

POLÍTICA O PAÍS

“Els explica què és Catalunya i els demana “feu pàtria, no feu política”. “Quina és la diferència?” pregunta un dels assistents. Escarré respon: “notareu que feu política quan us dividiu”

Font: Blog Bernat Deltell

A VEUS  DE CATALUNYA hem triat país o pàtria com us estimeu millor:

  • PASSAT Tan el país que ha deixat l’història, com la seua memòria inmediata (La Reinaxença). Història, art, llengua i tradició.
  • PRESENT, Catalunya és viva i per tant en canvi constant, les noves emprenedories empresarials: Empreses Punt CAT , notícies, articles de presentació, novetats…
  • FUTUR,  L’Innovació, la recerca, nous projectes, eines digitals…

  I volem oferir també un espai divers que anomenarem “El Vitrall”, simbol del color i la pluralitat que volem donar. Conèixer més sobre les nostres botigues de tota la vida. Com preparar aquell plat que feia la iaia. Com poder volar en globus de l’Anoia a la Cerdanya o esparxar pel Pla de l’Estany.

 La nostra vocació és facilitar la diversitat, obrir aquest espai de forma inclusiva a tota la ciutadania com a plataforma per mostrar la vostra visió de Catalunya fora i dins del nostre territori.

A Veus de CATALUNYA | Magazine, no fem política, fem País.

@enricalmar – veus de CATALUNYA|Magazine digital

COM PARTICIPAR : usuaris Envians: Escrits, fotos del paisatge del teu poble. Vídeos, receptes tradicionals. Tradicions singulars de la teua comarca. Tot allò que voldries compartir amb la resta dels catalans. COM Republicar en positiu – col.laboradors ¿T’agrada escriure, recopilar informacions, dissenyar continguts, editar vídeos? Tens quelcom sobre Catalunya que vols compartir amb el món? Aquest és el teu espai. Donem la benvinguda a tots el qui vulgueu participar en l’equip de redacció i d’edició, o senzillament  aportar continguts. En quins àmbits pots col·laborar? 
  • Continguts: és el cor d’aquest projecte. Comparteix tot allò que creguis que val la pena que el món conegui sobre Catalunya. En aquesta terra tenim i fem moltes coses que val la pena difondre. Colles geganteres, articles d’actualitat cultural, receptes locals, projectes d’emprenedoria, tradicions centenàries, la llista no s’acaba!  Fes-nos arribar enllaços, documents, texts o imatges del que vols compartir.
  • Redacció: Dóna veu al redactor que portes dins, siguis o no professional de la comunicació. 
  • Imatge, video, media
Com puc participar? Res més fàcil: contacta’ns a info@ciutadaniadecatalunya.cat

La Redacció de Veus per Catalunya | Magazine

%d bloggers like this: