Quant a nosaltres

VEUS  PER CATALUNYA Magazine, neix el 5 de desembre de 2017, amb la voluntat de difondre arreu les coses grans i petites coses, del nostre país.

Som una iniciativa no professional i amb vocació plural. Hem sorgit en moments diferents, uns d’abans de l’1 d’octubre, altres dels emocionants dies previs a les eleccions del 21D.

Com? Donant veu i visibilitat a persones, projectes, activitats i tota mena de continguts que expliquin què és Catalunya.

Aquí hi entra el passat, el present i el futur: tradicions, indrets, cultura, iniciatives, emprenedoria, notícies…

La nostra ambició és que ens coneguin pel que som, pel que fem i pel que impulsem. Tenim tot un món per explicar al món!

Alhora també, d’oferir un espai divers, amb tot el color que sabem trobar. Saber més de les nostres botigues de tota a vida. Com preparar aquell plat que la iaia feia. Com poder volar amb globus des de l’Anoia a la Cerdanya o esparxar pel Pla de l’Estany.

La nostra vocació és facilitar la diversitat, obrir aquest espai de forma inclusiva a tota la ciutadania com a plataforma per ensenyar la vostra visió de Catalunya fora i tanmateix dins, del nostre territori. 

Gaudiu. A hores d’ara som ja al voltant de 20 a aquest equip màgic, un xic tocat per la Tramuntana. Traduccions de notícies del estranger, articles per conèixer millor les emprenedories que han nascut i neixen a casa nostra, què fem al camp de la recerca i alhora què fem dia a dia. Vinyes, horts, esport, salut, art i cultura

A VeusxCAT | Magazine, no fem política, fem País.

@enricalmar – Cap de continguta veusxCAT|Magazine

COM PARTICIPAR : usuaris

Envians: Escrits, fotos del paisatge del teu poble. Vídeos, receptes tradicionals. Tradicions singulars de la teua comarca. Tot allò que voldries compartir amb la resta dels catalans.

COM #FEMREPUBLICAT – col.laboradors

T’agrada escriure, recopilar informacions, dissenyar continguts, editar vídeos? Tens quelcom sobre Catalunya que vols compartir amb el món? Aquest és el teu espai. Donem la benvinguda a tot el qui vulgui participar en els l’equip de redacció i d’edició o simplement aportar continguts. 

En quins àmbits pots col·laborar? 

  • Continguts: és el cor d’aquest projecte. Comparteix tot allò que creguis que val la pena que el món conegui sobre Catalunya. En aquesta terra tenim i fem moltes coses que val la pena difondre. Colles geganteres, articles d’actualitat, receptes locals, projectes d’emprenedoria, tradicions centenàries, la llista no s’acaba!  Fes-nos arribar enllaços, documents, texts o imatges del que vols compartir.
  • Redacció: Dóna veu al redactor que portes dins, siguis o no professional de la comunicació. Podràs participar traduïnt notícies de  premsa internacional, comunicats, extractes, contactant amb interlocutors que participin amb les iniciatives q divulgarem… i més oportunitats q aniran sorgint a mida que aquest projecte evolucioni.
  • Traducció: Mirem de facilitar al màxim, l’acès a l’informació que ens arriba dels diferents punts de la geografia mundial : BBC, CNN, The Guardian, Le Soir, FT,  cada dia més publiquen articles i editorials que mirem d’anar traduïnt per millor comprensió dels nostre visitants.
  • Edició: ajuda’ns a donar la forma al fons. Acollim amb els braços oberts als experts en edició de vídeo i àudio,  tot allò que farà que el que volem compartir amb el món sigui atractiu i accessible. Full-stacks, Front-enders, dissenyadors gràfics i altres bojos de la imatge i el so, aquí teniu tot un món que vol ser explicat!

Com puc participar? Res més fàcil: contacta’ns a info@ciutadaniadecatalunya.cat i ja està!

Dóna un cop d’ull a COM #FEMREPUBLICAT ,si vols participar activament a qualsevol altre, de les iniciatives per la república.

 

La Redacció de Veus per Catalunya | Magazine

 

%d bloggers like this: