[VÍDEO] Matinal Republicà – Taxis 271 dies

Creus grogues i una estelada
Creus grogues i una estelada | Adrià Costa NACIÓ DIGITAL

 

 

“Hauríem d’orientar l’acció de Govern a la felicitat”

Àngels Chacón és consellera d'Empresa i Coneixement. | Àngel Bravo
Entrevista
Tot i no tenir-ho previst en el seu guió personal, Àngels Chacón (Igualada, 1968) és consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat des de fa dos mesos. La primera dona en una paret plena de fotografies d’homes, en blanc i negre. Tot just ben dinat, rep VIA Empresa al seu despatx en procés de modernització amb nous quadres i fins i tot un mapa del món que reflecteix el seu passat, present i futur més internacional. De vocació advocada, ha treballat com a directora d’exportacions en mercats com Orient Mitjà o Europa de l’Est, ha dirigit la Unió Empresarial de l’Anoia, ha coordinat projectes innovadors com l’Urbac 3D Cities o l’Urbact Reailink i ha sigut directora general d’Indústria de la Generalitat.
Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: