[VÍDEO] Matinal Republicà – Ruptura al parlament 264 dies

EL PUNT AVUI

Puigdemont: “El repte que tenim davant requereix superar velles estructures, desconfiances, interessos i rancúnies”

  • L’expresident reacciona a la crisi independentista amb un missatge a Instagram acompanyat d’una imatge de ciutadans abraçant-se i contents l’octubre passat

Xoc de JxCat i ERC per la suspensió de Puigdemont

  • Els republicans acusen la llista del president de “mentir” i afirmen que la confiança queda tocada

LES EDITORIALS

Editorial
Esperpent al Parlament

 

 

El lideratge inclusiu dels gladiadors

Pablo Casado i Soraya Saénz de Santamaría opten a liderar el PP
Lideratge
El Partit Popular es va fundar com a tal el 20 de gener de 1989 agafant el relleu d’Alianza Popular i no ha sigut fins pràcticament 30 anys després quan s’han celebrat les primeres primàries de partit. Un cop més, la tempesta ha arribat abans de la calma: candidats, estratègia, aliances, ball de cadires i polèmica… Amb pesos pesants com els exministres José Manuel García-Margallo o María Dolores de Cospedal fora de joc en primera volta, Soraya Saénz de Santamaría i Pablo Casado es disputen la corona. “Només pot quedar un”, que dirien als Westerns de Clint Eastwood. O també poden quedar tots, tot depèn de si el lideratge és inclusiu o no i fins a quin punt es premia la diversitat. “La clau del lideratge comença en la selecció de personal”, assegura el CEO i fundador de Housfy, Albert Bosch, durant la jornada La força de la diversitat organitzada per la consultora Korn Ferry sobre lideratge inclusiu en grans empreses.
Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: