[VÍDEO] Matinal Republicà – Endarrera aquesta gent – 263 dies

jordi borras carla valls advocada declaracio comissaria les corts barcelona agresio feixista - Carles Palacio

Borràs: “‘A por ellos’, no? Doncs ja ho tenim aquí”

EL PUNT AVUI

La Crida voreja el primer dia els 
25.000 suports

  • El nou espai de Puigdemont i Torra arrenca amb una mitjana de mil adhesions l’hora
  • ERC i la CUP se’n desmarquen

 

 

Barcelona ja té un taxi Tesla

Syed Juanid ha porta el primer taxi Tesla a Barcelona | Adriana Pérez
Mobilitat
A la parada de taxis de l’estació de Sants hi ha un grup d’uns cinc o sis homes al voltant d’un cotxe. És també un taxi, es distingeix pels colors groc i negre, pel que no sembla res de l’altre món. Ara bé, si està rodejat d’altres conductors que es miren i remiren els baixos, els neumàtics, a través de la finestra… és perquè algun tret distintiu té. I així és, es tracta de l’únic taxi Tesla de Barcelona i el tercer de l’Estat espanyol amb els que ja hi ha a Bilbao i Sabadell. El condueix en Syed Juanid, qui fa gairebé cinc anys que va començar a circular per la ciutat amb un Nissan Prius híbrid, un treballador i alhora ciutadà que ha fet la seva contribució a una societat més verda.
Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: