Butlletí d’Economia social 2 de juliol de 2018 Ferran Reyes @ferranrego

Aquesta setmana, a banda de celebrar el dia internacional de les cooperatives, no et pots perdre el programa de la III Escola d’Estiu de l’economia solidària i gaudir d’un Dilluns d’inspiració amb aquest vídeo de Co-operatives UK

 

Notícies

Dos projectes a seguir:

  • Punt d’Accés: És una cooperativa de telecomunicacions local que treballa al Camp de Tarragona per portar Internet de forma accessible a àrees rurals utilitzant la xarxa oberta, lliure i neutral de Guifi.net.
  • Somconnexió: És la cooperativa de telecomunicacions més gran operant al territori de l’Estat espanyol. Compta amb quasi 4.000 sòcies i serveis de telefonia mòbil, fixe, adsl i fibra. També col·laboren amb la xarxa XOLN de Guifi.net.

Agenda economia social

 

Ferran Reyes @ferranrego
Veus de Catalunya | Butlletí economia social

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: