[VÍDEO] Matinal Republicà – Urdangarín, el liquidació: 228 dies

VILAWEB

Quim Torra presidirà la primera reunió del patronat de Diplocat

  • El president vol refermar així la voluntat de reobrir l’entitat diplomàtica que provà de tancar el govern del PP amb l’aplicació de l’article 155
NACIÓ DIGITAL JOAN SERRA CARNÉ / ORIOL MARCH
 

Foto de família al final de l'acte d'entrega de les beques Carles Capdevila. D'esquerra a dreta, la diputada d'ERC Mònica Palacín (experta en ensenyament), Francesc Isern (de l'IES Domenec Perramon, d'Arenys de Munt, finalista), Antoni Bassas (presentador de l'acte), Anna Roca (de l'IES La Plana de Vic, finalista), Roger Torrent, president del Parlament, Anna Comas, directora de l'escola La Maquinista (guanyador de la beca), Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, Elisa Duran, directora general de la Fundació Bancària La Caixa, i Esther Vera, directora de l'ARA

L’Escola La Maquinista de Barcelona guanya la primera beca Carles Capdevila

  • L’ARA i la Fundació La Caixa donen 20.000 euros al projecte +Educació d’aquest centre del districte de Sant Andreu

 

 

 

José Luis de Vicente: “La robotització també pot destruir llocs de feina basats en la creativitat”

José Luis de Vicente és el comissari del Sónar+D

Sónar+D

José Luis de Vicente és el comissari del Sónar+D des del seu naixement el 2012. Especialitzat en innovació, art, disseny i tecnologia, prové del món que s’encreua entre la tecnologia i la creació, segons afirma. Ha comissariat múltiples simposis i exposicions sobre art multimèdia, ciència i disseny. Ha treballat pel Sónar, pel CCCB, el Medialab Prado a Madrid i és membre de l’equip de curadors de FutureEverything Festival de Manchester. Com a curator del congrés d’innovació del Sónar defensa que és necessari un espai on convergeixin investigadors, emprenedors i artistes. Enguany el Sónar+D convida a imaginar com seran els 25 anys vinents de la cultura digital i internet i ell no té gaire clar que les indústries culturals i la creativitat estiguin fora de perill de l’automatització i la robotització.

BÀSQUET FEB

MANRESA ÉS ACB

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: