Tramuntana Kids – Vents de canvi

Darrera de Tramuntana Kids hi ha dos germans palamosins: en David, un amant de la informàtica i de pensament inquiet i innovador, i la Vanessa gran addicta a la moda que sempre havia volgut dissenyar els seus propis complements. Tots dos decideixen llençar-se al comerç on-line d’una forma original, amb un producte exclusiu i identitari, que fins ara ningú havia creat:

Tramuntana

La idea de les ulleres de sol amb els colors de l’estel·lada sorgeix durant la diada de l’11 de setembre de 2017 quan en David decideix assistir a la manifestació i portar algun símbol independentista però diferent a la resta (bufandes, banderes, barretines… ja estava ja molt vist) i decideix dissenyar les seves pròpies ulleres amb l’ajut de la seva germana.

Les ulleres durant la diada van tenir molt d’èxit entre els amics i coneguts i degut a això decideixen fer una petita tirada amb una edició limitada per nens.

D’aquesta manera, amb un disseny actual i versàtil i uns colors tant vius com els de l’estelada, neix Tramuntana Kids, unes ulleres de sol dissenyades a casa nostra, amb materials de qualitat i absolutament segures pels ulls dels més petits.

Tramuntana KIDS, una emprenedoria de dos germans de Palamós, simpàtica, estiuenca, plena de color i il.lussió per totes les llars i tots els públics. Ulleres de sol indepes per la canalla i d’altres no tan canalles!! Mare meua que esteu de tocats per la Tramuntana a Palamós!!. Èxit!

Empreses punt CAT | Veus de Catalunya

 

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: