Col·legi psicologia – Eleccions 12 de juny

 

Psic·R és un col.lectiu de psicòlegs col•legiats que ha decidit fer front comú a la candidatura de la presidencia del Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) de les properes eleccions del dia 12 de juny.

Com ells mateixos diuen no són una candidatura qualsevol. Són un moviment de psicòlegs i psicòlogues que a principis d’any va desafiar el Consejo General de la Psicología de España, un organisme estatal d’obligada pertinença i obligat pagament. Prop d’un centenar de psicòlegs va retornar el rebut d’aquest organisme, i ara el nostre propi col•legi català ens amenaça d’expulsió.

https://www.elnacional.cat/ca/politica/psicolegs-catalans-consejo-espana-referendum_228597_102.html

Presenten candidatura per defensar-se i estendre la seva causa. NO volen seguir pagant a Espanya 593.000 euros anuals a canvi de quasi res.

“Partim d’aquesta reivindicació, però volem anar molt més lluny. Volem que el COPC recolzi obertament el poble i les institucions republicanes, especialment en situacions de violència policial com les de l’1-O. Volem que denunciï cada dia les conseqüències psicològiques de la repressió, en els afectats i els seus familiars, i que s’estén a tota la societat a través de la por, la inseguretat, i l’angoixa permanents, que ja s’han cronificat.”

Altes objectius són:

  • Revolució digital. Volen convertir-se en un e-Col•legi.
  • Empoderar els seus membres.
  • Transparent, àgil i participatiu.

Inicialment i sense fer campanya han obtingut un suport de 232 avals que segur molt aviat augmentaran un cop iniciada la campanya de difusió i poder arribar als 15.000 psicòlegs col•legiats amb dret a vot que calen.

Psic·R també fa crida a un gran participació. A les últimes eleccions solzament un 10% dels col•legiats van votar. Així que aprofitem per demanar als nostres lectors i usuaris que facin un toc o un truc al conegut, amic, familiar que saben és de la professió i els facin arribar aquests tres contactes.

Fem tots plegats república també des de els col•legis professionals i serveixi el dels psicòlegs d’exemple per tants i tants que hi ha arreu de la nació.

Des de Redacció Veus de catalunya, desitjar-vos èxit, salut i República.

Agenda – Veus de Catalunya 

Please follow and like us:
0

One thought on “Col·legi psicologia – Eleccions 12 de juny

Deixa un comentari

%d bloggers like this: