BUTLLETÍ – Economia social – Ferran Reyes Maig/2 2018

 

L’aplicació mòbil està quasi llesta, la pressió de les rodes és la correcta i un flaire d’èxit, d’estar fent bé les coses, impregna els ànims! El proper 22 de maig, ex-repartidors d’empreses com Deliveroo o Glovo, organitzants des del col·lectiu RidersXDerechos, presentaran una cooperativa de plataforma com a alternativa a l’esquema de precarització i explotació pròpies de la gig-economy capitalista. Gràcies a ells, ben aviat podrem comptar, a Barcelona, amb una alternativa de missatgeria urbana ràpida, amb criteris socials, ètics i condicions laborals dignes.

Per fer possible el projecte comptaran també amb una campanya de crowdfunding a la plataforma Goteo, amb la que pretenen captar els diners necessaris per començar aquest projecte.

Si voleu conèixer més sobre la seva lluita no us perdeu la presentació de la cooperativa, aquest 22 de maig, a les 11h, a l’Aula Ronda de les oficines del Col·lectiu Ronda i descarregueu-vos la seva nota de premsa.

Ens arriba també una bona notícia des de València i és que, aquest dissabte, s’inaugura el supermercat cooperatiu Som Alimentació de València. Un projecte germà de supermercats com Park Slope Food coop o La Louve que està explorant noves formes de entendre el consum.

per Ferran Reyes

Notícies

 

Dos projectes a seguir:

 

Esdeveniments propers

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: