[VÍDEO] Han Fet el cim – Cavall Bernat

Els retrats dels polítics ja estan al cim del Cavall Bernat | @FaranelCIM

VÍDEO L’espectacular cadena humana pels presos polítics a Montserrat, a vista de dron NACIÓ DIGITAL

  •  Els participants s’han anat passant setze fotografies des de Collbató fins al cim del Cavall Bernat

Han fet el cim 

Com han recollit els mitjans nacionals i alguns internacionals, dissabte al matí es va realitzar una cadena humana on van participar al voltant de 3.500 persones. Organitzada per la Crida per la Llibertat amb la col·laboració de: L’Associació catalana pels Drets Civils, Bombers per la República, FEEC Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Som de Cau, Òmnium Cultural i ANC Assemblea Nacional, les fotografies dels “presos i exiliats polítics” van pujar fins al Cim de l’agulla de Cavall Bernat.

A les 10 del matí sortia el record de tots 16 de la plaça de l’Església de Collbató i després de 8 quilòmetres i 650 de desnivell positiu, d’anar de mà en mà de tots els participants, van fer el Cim.

Les xarxes van escampar la fita des del primer minut i nosaltres a Veus de Catalunya, hem pensat que seria reunir molt del material disponible oferia un lloc on poder recordar moments com aquests.

El treball en equip, la coordinació, la natura, Montserrat i l’esport, tot ells valors molt presents entre nosaltres que sense cap mena de dubte transmeten el que som i expliquen perquè reclamem així, el que estem convençuts és just pels nostres polítics. Llibertat presos i exiliats polítics.

Redacció | Veus de Catalunya

Les piulades

Gràcies a les 6000 mans que ho van fer possible

  • Vídeo de la cadena humana realitzada a la Muntanya de Montserrat el 28 d’abril de 2018 en suport als presos polítics i exiliats. Les seves fotografies passen de mà en mà al llarg de la cadena des de Collbató fins al cim del Cavall Bernat.
Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: