Tarumba Beer Festival – Viladecavalls

DbESbgoWAAApNRt

Cap de setmana amb dos bons esdeveniments plens de bona música, germanor i birra artesana feta a casa nostra. Canovelles i Viladecavalls seran per unes hores les capitals del Vallès del bon rotllo, els amics i la família.

Canovelles, capital accidental del Vallès Oriental i Viladecavalls del Occidental, acollen aquest dissabte 21: Músics, bona sobretaula i cervesa artesana feta a prop nostre. Si ets a prop del Vallès, aquests cap de setmana només cal fer-se una pregunta: Anem a una, anem a l’altre. Guaita!, millor encara, anem a totes dues i així podrem comparar!

Aquest dissabte 21 d’abril actuarem a Canovelles (Can Partegàs) x a la gent d’ @ARTCervesers
Viladecavalls celebra la primera edició del Tarumba Beer Festival amb més de 12 hores d’activitats

Tarumba Beer Festival

Viladecavalls celebra la primera edició del Tarumba Beer Festival amb més de 12 hores d’activitats

La jornada comptarà amb actuacions musicals i diferents debats socials amb la presència d’Arcadi Oliveras i Ramir de Porrata

Aquest dissabte 21 d’abril tindrà lloc a la plaça de la Masia de Can Turu de Viladecavalls la primera edició del Tarumba Beer Festival, una jornada de més de 12 hores d’activitats per a tots els públics on els assistents podran gaudir d’una mostra de cervesa artesana i gastronòmica, música en directe, tallers infantils, exhibició de motos, taules rodones participatives, un debat i la projecció del final de la Copa del Rei.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La fira comptarà amb els artesans cervesers de Cervesa la Resclosa (Terrassa), Cerveses Bripau (Sant Pere de Riudebitlles), La Castellera (Vilafranca del Penedès), The Anti-Patiks (Ullastrell), La Calavera (Sant Joan de les Abadesses). Pel que fa la mostra gastonòmica, hi seran presenta les Pizzes dels Traginers (Mura), Formatges Can Pujol (Vilassar de Dalt), les empanadilles Las Delicias (Platja d’Aro) i una botifarrada popular a càrrec d’Amics de la Planassa.

Activitats per a totes les edats

El tret de sortida serà a les 12:00 a càrrec de la colla Estels Cantaires de Viladecavalls i una exhibició de les motos dels Soulvespa Scooter Club de Terrassa i Motoroc. Tot seguit, començarà una bateria d’actuacions musicals amb Oriol Barri a les 13:30, Roigé a les 14:00, Dj Soulsystem a les 15:00, Cantaires per la Llibertat a les 13:30, Mousse de Araña a les 19:30, Èxta6 a les 20:30 i Alchemist Vision a les 23:30.

Al llarg de la jornada hi ha prevista la realització de taules rodones participatives per debatre sobre temes com l’educació, feminisme, pensions o la justícia social, així com una xerrada-debat a les 18:00 amb Arcadi Oliveres i Ramir de Porrata.

Els nens també tindran el seu espai, amb l’espectacle de pallassos El trinxat no tremola a càrrec de la Cia. Filigranes a les 12:30, un taller de maquillatge i guixos de terra a les 13:30, un taller de ceràmica amb Joana Polo a les 16:00, i una xocolatada a les 17:30 a càrrec de l’Associació de Veïns i Veïnes de Can Turu.

Aquesta primera edició del Tarumba Beer Festival ha estat impulsada per un grup de veïns i veïnes del poble en col·laboració amb l’associació Bastim i el suport de l’Ajuntament de Viladecavalls, amb l’objectiu de fer poble i construir república.

L’organització, que ha comptat amb la complicitat i col·laboració de tots els participants de manera altruista, destinarà els beneficis a l’Associació Catalana pels Drets Civils, fundada pels familiars dels presos polítics.

Redacció | La Tasca del Veus

 

Aquest dissabte 21 d’abril actuarem a Canovelles (Can Partegàs) x a la gent d’ @ARTCervesers
Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: