Recull matinal – Èxit Jordi Turull!

Turull, Rovira, Forcadell, Romeva, Bassa i Rull s’enfronten a l’amenaça de la presó al Suprem

VILAWEB El jutge cita el candidat i cinc diputats més que són en llibertat provisional per decidir si els endureix les mesures cautelars

EDITORIALS

Ferran Casas -NACIÓ DIGITAL – La majoria hi és, el procés s’ha de repensar

Investidura fallida, ocasió perduda – José Antich – EL NACIONAL

Cal obrir una nova pàgina – Vicent Partal – VILAWEB

Anàlisi -Pere Cardús -VILAWEB

L’enèsim viatge al Suprem: les claus per a entendre on som i què pot passar

«Ací ja és on s’obren noves preguntes. Quina serà la reacció del carrer? Hi haurà un dia que dirà prou i es plantarà indefinidament?»

Èxit Jordi Turull!

Del que pot passar, que va fer la CUP ahir, d’on venen o deixen de venir els conflictes interns dels partits sobiranistes, avui ni sé n vull saber. Avui vull enviar des d’aquest raconet un missatge de reconeixement, tot desitja’n sort a un home valent: Jordi Turull. Sort a vull per tu i tots els que t’acompanyen al suprem.

@enricalmar Matinal Editorial

Jordi-Turull-durant-discurs-dinvestidura_1982811929_52311305_399x303

El Parlament rebutja Turull per l’abstenció de la CUP

El candidat estén la mà al diàleg i esquiva tota referència a la República i al procés constituent. Depèn de Llarena que pugui tornar-ho a intentar en un segon ple de la investidura

@paco_santero EL NINOT DEL DIA

TURURULL QUE TE CUP

Els parlamentaris de la CUP ens han regalat una altra entrega del Misteri de la Sagrada Investidura. Això s’allarga i els núvols turmentosos d’unes noves eleccions poden aparèixer per l’horitzó. Més foscos són el núvols d’empresonaments, que avui ronden per sobre els diputats citats a Madrid pel deu de la tempesta feixista Llarena.

@paco_santero corresponsal anti-sistema

Esport català @futgencat

CICLISME

Valverde recupera el liderat

Alejandro Valverde aconsegueix la seva segona victòria d’etapa i es posiciona com a líder ferm de la Volta Ciclista de Catalunya en la classificació general. En les seves declaracions va dir que havia sigut una etapa molt dura i que la tasca de l’equip, Movistar, havia fet un treball de 10.
El català, Marc Soler queda a 53 segons del guanyador en aquesta etapa i en la classificació general es troba en la setena posició i per tant dins el top 10 a falta de tres dies per finalitzar la Volta.
Avui la cinquena etapa s’iniciarà a Llívia i finalitzarà a la Vall d’Aran en un recorregut de 212,900 quilòmetres.

BÀSQUET FEMENÍ

La capitana renova la seva continuïtat a l’Spar Citylift Girona

Ahir la mataronina i Rosó Buch i l’Spar Citylift Girona acordaven l’ampliació del seu contracte fins més enllà del final d’aquesta temporada.  Es tracta d’una de les jugadores més apreciades pels aficionats gironins des de que va arribar ara fa dues temporades procedent del Conquero. 

FUTBOL FEMENÍ

Derrota per la mínima

Ahir a les 18:45h de la tarda el FC Barcelona es jugava l’anada de quarts de final de la Champions a casa l’olimpique de Lió. Les jugadors de Fran Sànchez buscaven no encaixar cap gol a fora de casa però, ja en la primera part, les catalanes veien com en el minut 44 les franceses obrien el marcador (1-0).

Les noies del FC Barcelona no es deixaven vèncer i el minut 72 arribava un gol magnífic des del punt de córner que igualava el marcador (1-1) però, 8 minuts més tard les franceses es posaven per davant des d’una rematada a la sortida d’un córner.

Un resultat inesperat per les barcelonines, que els hi dona ales per compatir aquests quarts de finals de la Champions amb més possibilitats en el pas de les semifinals. És un gran resultat a fora i sabíem que ens tocava treballar en totes les nostres forces per tirar endavant el partit, deia ahir Sandra Paños, la portera de l’equip català.


Resultats quarts de finals:
Manchester City – Linköping (2-0)
Montpellier – Chelsea (0-2)
Wolfsburg – Slavia Praga (5-0)
Olimpique Lió – FC Barcelona (2-1)

BÀSQUET

El Joventut de Badalona penja d’un fil

Ahir a la tarda es va realitzar una sessió extraordinària entre la junta del club i els seus accionistes per tal de debati la seva possibilitat de dissolució.
L’ajuntament de Badalona està disposat a donar una subvenció de 450.000 euros per finançar el bàsquet base i el club afirma que no té prou liquidés per pagar les nòmines dels seus jugadors i treballadors.

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: