[VIDEO] “La Crida ha tornat (III) Ja som independents, això ja és cosa nostra, ho ha dit el parlament per fer-nos la República” – Ateneu Barcelonès + fil informatiu

Acte de Presentació de la Crida per la Llibertat

  • Parla Jordi Casassas, President de l’Ateneu Barcelonès:
    “Aquest acte mereix la presència de l’Ateneu, perquè la Crida és un ingredient més de la reflexió per la democràcia a Europa”.

Parla Núria Camps, de la Crida:
“Som una organització de denúncia i en contra de la repressió de l’Estat espanyol, basada en la noviolència, per retornar a la nostra normalitat institucional. Farem denúncia permanent del que va passant”.

 

Moment per Àngel Colom: “El pacifisme no és el mateix que la noviolència. La noviolència implica una voluntat ferma de canvi, amb una estratègia de resistència i lluita mantenint l’actitut pacífica”.

Àngel Colom: “Avui us explicaré el tipus d’accions que farem, però no us explicaré detalls d’accions que farem ja des de la setmana vinent. Perquè si ho expliqués, no les podriem fer. Seràn silencis amb alguna cosa més…”. Poc després citan les paraules de l’economiste: Xavier Sala i Martín “…fem sal…”

 

Parla Aureli Argemí: “Crearem una xarxa d’observadors internacionals per denunciar el què està passant a Catalunya. Farem xarxa amb les entitats ja creades i amb els mitjans per assolir el nostre objectiu de país”.

Latifa El Hassani agraeix el ressorgiment de la Crida i llegeix el Manifest de la Crida per la Llibertat, que podeu trobar a www.cridaperlallibertat.cat

Tanquem l’Acte de Presentació de la Crida per la Llibertat cantant amb la coral El Poble que Canta, dirigida per Jordi Llobet. 

Primer L’Estaca després tota la sala, el mantra per la Llibertat.

Mantra: “Ja som independents, això ja és cosa nostra, ho ha dit el parlament per fer-nos la República” Jordi Llobet dirigint el cor fa cantar tota la sala!

 

via els amics de 

I finalment, ha tancat l’Acte de Presentació de la Crida per la Llibertat cantant Els Segadors.
I donant les gràcies a tots els que ens heu pogut acompanyar a l’Ateneu Barcelonès i als que ens heu seguit per streaming.

Crits de Llibertat han estats els que han acompanyat als present fins abandonar tos la sala d’actes de l’Ateneu Barcelonès.

Cap dubte de que avui ha estat un gran dia per assolir la recta final de La Llibertat. Gràcies Crida!

Redacció Veus de CatalunyaNotícies relacionades:

La Crida per la Llibertat proposa d’aturar la repressió amb una estratègia de lluita no violenta via Republicat.net

El moviment recupera l’antiga Crida a la Solidaritat i proposa fer ‘Silencis’ per a ‘assenyalar tots els espais d’ocupació judicial que hi ha a Catalunya.

La Crida, el moviment més mediàtic i pacífic que reneix 25 anys més tard

Demà, que farà trenta-set anys que va néixer la Crida a la Solidaritat, es presentarà la Crida a la Llibertat · L’hereva de la Crida neix per denunciar la repressió espanyola

 

 

 

 

 

 

L’organització, hereva de la Crida a la Solidaritat en Defensa de la Llengua, la Cultura i la Nació Catalanes, es presentarà diumenge…

 

Veus de catalunya – Youtube Channel

 

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: