CAVA ARTÍSTIC. LUXURY DRINKS. El cava de la República Catalana

CAVA ARTÍSTIC
CAVA ARTÍSTIC -BOTIGA ONLINE

A vegades, quan descobreixes quelcom nou, t’adones que ets davant un Univers. Que no has vist mai res semblant. Com un viatge imprevist. Et deixes portar, agraït, pel favor que et dóna la vida. Per l’instant que en pots formar part, encara que sigui explicant-ho. Però mai podràs tenir-ne l’abast fins que ho gaudeixis personalment. Perquè la vida no s’explica: es viu.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Això és CAVA ARTÍSTIC. Un Univers, un món personal traslladat al cava. L’art al servei del paladar, la vida i la nostra terra. Joies per fora i per dintre per guarnir i celebrar els moments més importants de les nostres vides.

Quan celebres amb cava, l’espectacle comença quan obres l’ampolla. Quan sents l’esclat de gas amb el so del tap alliberat de la pressió. Però amb CAVA ARTÍSTIC tot comença abans. Molt abans. Només cal que visitis la Web de CAVA ARTÍSTIC per comprovar-ho.

Des de la primera idea fins als embolcalls. Tot és art i qualitat als seus productes.CAVA DE LA REPÚBLICA

El seu propietari es Josep Cárceles. Escriptor, pintor i escultor català de renom internacional. Nascut el 1957 a Malgrat de Mar amb 40 exposicions a Catalunya, Espanya, Lisboa i Florida, on té exposició permanent. 7 llibres i infinitat d’activitats mes.

Distingit amb el “CERTIFICATE OF EXCELLENCE FOR OUTSTANDING ACHIEVEMENT” de la INTERNATIONAL ART COMPETITION. Nova York any 1988 i amb el “CERTIFICATE OF EXCELLENCE” d “ART HORIZONS” Nova York any 1988.

Té obres a Estocolm, París, Hamburg, Nova York, Miami, Mèxic, Alacant, Cadis, Madrid, Barcelona, Tarragona i Girona i pròximament exposarà la seva obra a Milan i Nova York.

I quan s’uneixen l’art, l’espiritualitat i l’amor pel cava i la terra el resultat és aquest:
CAVA ARTÍSTIC, Luxury Drinks.

Tots els caves són exclusius i d’alta qualitat, amb coupages elaborats amb les varietats Chardonnay, Pinot Noir, Xarel·lo, Macabeu i Perellada. Caves ecològics Brut Nature i Reserves d’excepcional qualitat que són creats a una petita cava de Sant Sadurní D’Anoia.

Les ampolles de la col·lecció ART SHOW artístiques són úniques i no hi ha dos iguals. Els embolcalls són decorats amb fines làmines d’or de 23 Quirats. Joies irrepetibles que faran perdurar el moment en què van ser obertes decorant la nostra llar.

Aquestes són algunes de les seves ofertes:

Cava 1714 és un Cava Brut Nature anomenat Petit Cuvée d’increïble qualitat, produït a Sant Sadurní d’Anoia. És un sorprenent i aromàtic Cava d’extraordinari frescor. Elaborat amb les varietats tradicionals reines del cava. Amb elles aconseguim un cava clàssic d’acord amb el mètode artesà que ens garanteix una excel·lent qualitat.

Vermouth de l´Amor Reserva Red

Vermut Reserva, elaborat amb la perfecta combinació d’herbes aromàtiques totalment naturals, envellit posteriorment en bótes de roure, que li aporta els tocs justos de fusta i torrats.

CAVA ARTÍSTIC s´ha adherit a la campanya d’Omnium i l’ANC per recollir fons destinats a la Caixa de Solidaritat per els presos polítics i les seves famílies.

Cava per la llibertat presos polítics Lot de cava, vermut i vi Llibertat

Cava Brut Nature Petit Cuvée és un Cava Brut Nature anomenat Petit Cuvée d’increïble qualitat, produït a Sant Sadurní d’Anoia. És un sorprenent i aromàtic Cava d’extraordinari frescor. Elaborat amb les varietats tradicionals reines del cava. Amb elles aconseguim un cava clàssic d’acord amb el mètode artesà que ens garanteix una excel·lent qualitat.

Cervesa de Blat de la República. Característiques: Cervesa artesana d’alta fermentació sense pasteuritzar i Cervesa Negra amb Mel de la República.

Cerveses de la República Catalana

El catàleg de begudes és completíssim. A la seva botiga online Cava Artístic us ofereix caves, cerveses, vermouths, licors catalans com vi dolç de Miravet, hidromel, ratafia i crema de ratafia Monells. Embolcalls per St. Jordi, Nadal, etc. També podreu trobar l’extensa obra artística de Josep Carceles i el pintor Eduard Rozas

Tots els teus moments els pots acompanyar amb Cava Artístic. Cava i begudes per als 5 sentits i el més important: l’anima.

El cava per cada moment de la teva vida. Esperem que gaudiu i ens ho expliqueu.

per Dew Republicada

 

 Enllaços:

Blog personal de Josep Cárceles: http://josepcarceles.blogspot.com.es/
Cava Artístic: http://www.cavaartistic.com/
Botiga online: http://cavaartistic.cat/ca/
Facebook: @cavaartistic
Youtube

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: