Hotel Pessets & Spa. El misteri de l’habitació 155 @HotelPessets

L’Hotel Pessets a Sort, ha patit un altre episodi de boicot a les xarxes pel fet de tenir un llaç groc a la seva porta d’entrada. La seva pàgina de Tripadvisor i de Facebook s’ha omplert de ressenyes negatives, falses, enfocades a donar mala imatge a aquest preciós hotel.

Tots els comentaris són del mateix estil i procedència, com es pot veure clarament. Molts d’aquests comentaris vénen de persones que no han trepitjat mai l’Hotel. Fins i tot, alguns usuaris han aconsellat l’Hotel demanar danys i perjudicis per aquestes ressenyes tendencioses.“Des del 27 d’octubre del 2017 que tenim un greu problema amb una de les nostres habitacions. Es tracta de la…” (Post cancel.lat ja a facebook) 

Els comentaris negatius que han aparegut aquesta setmana passada són els següents:

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Però en realitat la polèmica ve de més lluny. Tot va començar com una broma sense importància, anecdòtica, que alguns “malintencionats” han aprofitat per intentar desprestigiar l’establiment.

L’Hotel Pessets té, a la primera planta, una habitació amb núm. 155. Des del 27 d’octubre de l’any passat, els clients, com a broma, rebutjaven aquesta habitació. Com fan els supersticiosos amb les habitacions núm. 13. L’Hotel, amb bon humor, va fer una proposta al seu Facebook demanant als clients opcions per reanomenar aquesta habitació.
Tot afegint que seria un nom o numero que ajudés “a recordar el que volem ser i no el que volen que siguem”.
La resposta, en només dos dies, va ser de més de 200 comentaris i no propostes precisament.

La Direcció de l’Hotel va retirar la publicació a Facebook, sense donar-li més importància i el llaç groc continua al seu lloc. A banda d’aquestes molèsties a les xares, no han patit cap altra mena d’incident. Al contrari, segueixen la seva activitat amb absoluta tranquil·litat.

L’Hotel Pesset & Spa és el lloc ideal per gaudir del Pirineu de Lleida. Tant sigui per fer una escapada romàntica, gaudir del seu Spa, anar amb la família o fer activitats de muntanya i aigües braves, senderisme, Caiac, Sky, etc.
Una proposta ideal per aquesta setmana santa o qualsevol cap de setmana que vulguem gaudir de la Natura i gastronomia de casa nostra.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Des de @VeusxCat us desitgem molt bona temporada i esperem poder fer-vos una visita ben aviat!
Gràcies @HotelPessets !!

per Dew Republicada – Empreses Punt CAT

 

 

Web Hotel Pessets.com
Twitter: @HotelPessets
Facebook: Facebook Hotel Pessets

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: