Recull del diumenge – “La Història Interminable” de la investidura

La CUP decideix abstenir-se en una investidura de Sànchez

La CUP ha decidit no donar suport al darrer acord negociat amb JxCat i ERC per posar en marxa la legislatura i ha anunciat que s’abstindrà en cas que s’arribi a substanciar la votació d’investidura de l’expresident de l’ANC, Jordi Sànchez.
Aspira a posar-se al capdavant del Consell de la República i pretén tenir influència política a Catalunya mentre internacionalitza el procés | El nom de Jordi Sànchez com a successor, frenat per la CUP i encaixat amb recels a ERC, estava damunt la taula des de la nit electoral i va prendre força en constatar que no desfaria el camí cap a Barcelona

Personalment penso que tampoc investirem a Jordi Sànchez i tota aquesta polèmica o molt errat vaig o serà un altre boudeville. El regne d’Espanya tampoc permetrà la seua investidura. Ja donaran incentius si cal al guionista del TC o del TS perquè redacti la interlocutòria del jutge Pablo Llanera o del pom de margarites del Tribunal Constitucionals.

Així que poc més temps li dedicaré.

L’entrevista amb Magda Oranich, s’ha de llegir vejam que aporta nou o quina visió nova aporta a tot aquest guirigall:

Magda Oranich: ‘Ni el franquisme ens obligava a retractar-nos’

Entrevista amb l’advocada i ex-política barcelonina, amb una àmplia trajectòria a l’esquena en casos sobre presos polítics

EDITORIAL DEL DIA: Vicent Partal VILAWEB

Que s’acabi aquest trist espectacle de la investidura

«la decisió de la CUP d’ahir hauria de permetre a tots tres partits independentistes de tornar al minut anterior al moment en que el president Torrent va frenar la investidura del president Puigdemont»

Esperem que sigui així, aviat. Tot i que no us feu il.lusions, el boudeville acaba de començar. Pasem el diumenge i #seguim. Els observadors de l’actualitat, comencem a fer ganes de vacances i d’anar a una illa deserta per auto investir-nos i posar-se a pendre el solet, ja. Feliç diumenge 🙂

@enricalmar Matinal Editorial

 

INTERNACIONAL - Tabarnian news
 
@paco_santero EL NINOT DEL DIA – La Verge Maria es fa activista
 
 
Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, comparteixo les paraules de l’església:
 
Per una vegada, i sense que serveixi de precedent, comparteixo les paraules de l’església: “la Verge també aniria a la vaga feminista”.
 
I tenen tota la raó, una dona que fa més de dos mil anys (que …), treballant cada dia a Atenció al Client dins de l’Església Catòlica, atenent les peticions dels seus feligresos:
 ” virgencita que me quede como estoy“.
 
Que va ser mare de penal, sense enrecordar que va passar aquella nit:
 “Pepe no te enfades, me pusieron burundanga en el cubata 
 
Que va donar a llum un fill que va ser el primer lider revolucionari del món:
 no podrías haber sido carpintero como tu padre, no, tú a liarla en las calles, muerta en vida me tienes Jesusito…
 
Una dona amb aquesta vida hauria de ser-hi el proper dia 8 a la manifestació feminista, es més estar a primera fila, baixar del seu altar al crit de :
 
” aquí o quedais, fachas meapilas, pervertidos de mierda, que os den por el culo”.
 
Dedicat a tu, estimat Galaico-Català, enyorat Pepe Rubianes.
Ens trobem al teu carrer, a la teva estimada Barcelona, prenent unes copes i posant a parir als fachas.
 
per @paco_santero corresponsal a Tabàrnia
 

Esport català per @futgencat

FUTBOL SALA

Primera victòria a casa

Els nois de Catgas Energia ahir trencaven la mala ratxa, després d’obtenir la seva primera victòria gloriosa a casa contra el Gran Canaria FS. Ja en el minut 6 de la primera part els de Santa Coloma de Gramenet obrien el marcador amb un gol radiant de volea de Corso. Tot seguit, en el mateix minut, el jugador Nacho Gil del Gran Canaria FS igualava el marcador (1-1) però, tres minuts més tard, David marcava el 2-1. Els de Catgas tenien el control del partit i així arribava el tercer gol de Iago Míguez per sota les cames de Víctor Lòpez. Els locals arribaven al descans amb un avantatge de 3-1 al marcador i amb un domini de partit durant tota la primera part. En la represa del partit però, els visitants escurçaven distàncies amb el segon gol de Nacho Gil a la pista. Quedaven 11 minuts de partit, quan Pol Pacheco, amb un gran xut posava el 4-2 pels locals i Ari a falta de 3 minuts del final marcava a la porteria visitant des de pròpia àrea (5-2). A falta de 16 segons, arribava el gol de Xitao que posava el 5-3 final al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet.

Els colomencs sentenciaven així, la seva segona victòria consecutiva a la lliga de Futbol Sala de Primera Divisió.

FUTBOL

Un pas endavant

El Girona FC ahir aconseguir posar-se a 1 punt de la Lliga Europa, després de disputar un partit molt contundent per part dels dos equips.

El Girona FC deixava ahir l’estadi de la Ceràmica mut, després de rebre dos gols dels de Pablo Machín Díez. En el minut 16, Chrisitan Stuani obria el marcador després d’una centrada de Borja fora de l’àrea i marcava el seu catorzè gol en la lliga. En la represa del partit i després de la lesió muscular de Carles Planes en la primera part, els de la Plana no deixaven d’intentar-ho per aconseguir igualar el marcador però, el minut 80 veien com arribava el segon gol del Girona de Choco Lozano amb un gol brillant per l’escaire de la porteria de Sergio Asenjo.

El Girona FC es troba a la setena posició en la classificació, darrera d’un Vila-real amb una diferencia d’un punt de la sisena posició.

ATLETISME

Esther Guerrero queda eliminada en la prova de 800m amb un 2:04.06

La Banyolina i Catalana Esther Guerrero quedava ahir eliminada en la prova de 800 metres a Birmingham (Gran Bretanya).

A la primera ronda dels Mundials, l’Esther Guerrero quedava a la cinquena posició i ultima en la primera sèrie amb un temps de 2:04.06. Només la victòria en cada sèrie garantia la plaça de finalista, més tres en la repesca.

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: