La botiga Fruites i Hortalisses Ton – Tarragona

La botiga Fruites i Hortalisses Ton, ha estat notícia per la carta que va rebre aquest passat dimarts. Nosaltres ens hem dit, ens toquen el Ton què no sona, doncs, farem un article i un promocional per:

La botiga de Fruites i Hortalisses Ton

Fruites i Hortalisses Ton és una botiga de tota la vida que ja fa 19 anys que dona servei als veïns de Tarragona. Els productes que ofereix el propietari Ton estan seleccionats pels seus alts criteris. Tenint en compte l’experiència acumulada, treballa amb productors locals de la província de Tarragona triats segons la temporada. Aquest és el fet que marca la diferència per mantenir la seva clientela i guanyar-ne de nova; ja que, avui en dia, de fruiteries ni hi ha una a cada cantonada.

Destacar amb un bon producte de proximitat amb bon preu, és el lema del propietari d’aquesta botiga. Això és el que vol la seva clientela habitual, guanyada al llarg dels anys.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

A la botiga d’en Ton es pot trobar: producte fresc de temporada, conserves d’Hospitalet de Llobregat, vins locals, melmelades de Capafonts, espècies de Reus, oli i olives de Riudoms i de Pla de Santa Maria, calçots crus i cuits de Vila Rodona, ous ecològics de Puigpelat, fruits secs d’Alt Camp i un munt de productes més.
També donen servei a domicili. Gent honesta i treballadora, lluitant pel pa de cada dia.
El Ton ens explica:

La botiga Fruites i Hortalisses Ton

“Ahir a dos quarts de dues ens van portar les cartes de correus i una d’elles no tenia remitent, la vam obrir, al principi ens vam espantar i disgustar, tot el migdia estàvem pensant en qui podia ser el remitent. A la tarda, vam ensenyar la carta a uns clients de confiança, la vam fotografiar i la vam penjar a les xarxes. L’endemà vam mirar i hi havia com a 40.000 repiulades. Si ens volien acollonir, no ho van aconseguir, ja que va tenir l’efecte contrari i al matí la botiga ja es va omplir de gent i periodistes.”

I tot això, per un llaç groc, que està penjat a l’entrada de la botiga, com es pot veure, a una foto de Google. La carta portava un segell de Barcelona. Serà possible anar a Barcelona per enviar la carta per tornar després a Tarragona? Poc creïble, per cert! Qui va enviar la carta no tenia bones intencions i volia fer mal, un pla ferotge per fer por a les persones que no pensen igual. Us sona? Doncs a Catalunya això no té ni cap ni peus, som un poble i ajudem als nostres. Ara tota Catalunya coneixerà aquest petit negoci de proximitat i encara que perdi 4 clients, en guanyarà mil.

Web Fruites i horyalisses Tom

 

per Vàlia Terravona, búlgara i catalana republicada fins el moll de l’os

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: