El Mercat L’Estrella de Gràcia 60 anys més a prop @mercatlestrella

Res com els mercats dels pobles i ciutats del nostre país per conèixer el caràcter, la vida dels barris on conviuen les famílies, els joves i els més grans d’aquí i d’arreu.

La proposta d’aquesta sèrie d’articles és just això: Anem dons fins la vila de Gràcia…  

MERCATS DE CASA NOSTRA – El mercat de L’Estrella del barri de  Gràcia

El Barri de la vil.la de Gràcia: Colorista, viva,  alegre i palpitant, que té diversos mercats; el que avui ens crida l’atenció és el tradicional mercat de l’Estrella, un equipament situat al carrer Pi i Margall, inaugurat  l’any 1957 a l’època de l’alcalde Porcioles amb el nom “Mercado Nuestra Señora de la Estrella”.

 

Va ser un dels molts nombrosos mercats que es començaven a construir a la Barcelona en aquella època

Moltes millores ha experimentat el mercat fins a l’actualitat; ara disposa de 52 parades de verdures, carns, peix, pesca salada, fruits secs, àpats preparats i tot tipus d’aliments de la millor qualitat. Algunes d’elles han estat sempre en mans de la mateixa família i ja van per la tercera generació. Al front d’algunes altres parades trobem gent jove activa i amb molta empenta.

 

El mercat disposa també de dos bars on es poden prendre saludables esmorzars i gustoses tapes. Un bon lloc on gaudir  d’una aturada en les teves compres… sempre  trobaràs algú amb qui intercanviar salutacions o simplement un somriure.

Les diferents parades juntament amb la direcció del mercat sempre están disposades a oferir a tots els clients diverses activitats com l’elaboració de delicioses receptes, tallers per els nens que sempre són els més divertits, la nit de les tapes (que es celebra a molts mercats de Barcelona) o  la celebració del Carnestoltes amb disfresses espectaculars i personatges ben convençuts!.

Absolutament indispensable apropar-se fins aquest mercat entranyable i ple d’activitat

Donar un tomb per les seves parades és com fer un tastet a la vida mateixa!!

 

per Magari del  Pou

 


TOTA LA INFORMACIÓ DEL MERCAT DE L’ESTRELLA A LA VILA DE GRÀCIA

Pi i Margall 73-75 Gràcia, 08024 Barcelona

932 84 20 53

mercat@mercatlestrella.com

www.mercatlestrella.com

@mercatlestrella (twitter)

Facebook: Mercat l’Estrella

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: