Càmping Cala Llevadó. Tossa de Mar. Katalonien “DCC Europe Prize” del 2018 @CalaLlevadoCamp @ramirp

El càmping Cala LLevadó de Tossa de Mar ha estat premiat, aquest febrer, per L’Associació de Càmpings d’Alemanya amb el seu “DCC Europe Prize”.

Els premis “DCC Europe” es concedeixen, des de l’any 2007 a càmpings d’alt nivell europeus.
Aquest 2018 els guardonats de la Fira REISE+CÀMPING, que se celebra del 21 al 25 de febrer, han estat: el Vital Càmping Bayerbach, Alemanya; Càmping Cikat, Croàcia; Naturpark Schluga-Seecamping, Àustria i el Càmping Cala Llevado, Tossa de Mar, República Catalana.

Messe Essen Reise + Càmping Trailer 2018

El premi va ser lliurat dins la fira “Reise + Càmping”, Fira Internacional de Viatges, Turisme, camping i Caravaning a Essen, Alemanya.

Cala Llevadó es un Càmping ECO Friendly. Modernes instal·lacions sostenibles, 70 Bungalous, 300 parcel·les de tenda i 200 parcel·les de caravana. Compromesos amb el medi ambient complint amb les normatives europees de construcció “ecològica”.

4 platges d’aigües fresques i netes, envoltades de pins, el castell, el passeig…
Que es pot dir de Tossa de Mar, les seves cales, els camins de ronda… millor que ho veieu vosaltres mateixos.

 

Cala Llevadó Càmping

El premi Platinum va ser per al Camping Seeblick Toni a Àustria i el Camping Münstertal en Alemanya. Per haver mantingut i millorar els alts estàndards durant deu anys.

Els premis els van lliurar el president de la DCC, Andreas Jörn, els dos vicepresidents del Càmping Club Alemany, Dieter Albert i Michael Woltmann, João Alves Rereira, president de la Fédération Internationale de Camping, Caravaing et Autocaravaning i Rudolf Jelinek, Alcalde de la ciutat d’Essen i Kuhrt.

I titulem l’article Katalonien amb la mateixa intenció que la del tuit de @ramirp de porrata quan va anunciar el premi al seu Twitter:

El Càmping Cala Llevado és a Tossa de Mar, des de el 1959. A un dels indrets més autèntics de la Costa Brava, Girona. Tossa encara conserva l’aire de poble de mar amb la mida justa d’oferta turística, cultural, tranquil·litat i natura verge.

per Dew Republicada

 

Vídeo realitzat per Osvaldo Mussi per l’Ajuntament de Tossa de Mar

 


Més informació:

Fira Messe Essen: https://www.die-urlaubswelt.de/reise-camping-holiday-world/exhibitor-list/

Cala Llevado: Impulsant el Turisme a Catalunya

                               


Xarxes Socials:

Facebook: facebook.com/calallevadocamping
Twitter: @CalaLlevadoCamp
YouTube: youtube.com/user/CalaLlevadoCamping
Instagram: @camping_cala_llevado
Slideshare: slideshare.net/CampingCalaLlevado_1959
BLOG: blog.calallevado.com


 

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: