[VIDEO] Censura (Censurat per manca de Democràcia) #FreeValtònyc Arco i Twitter

El regne d’Espanya ha esgotat les existències de Democràcia i ja no pot amagar la seua cara. Dic el regne perquè gràcies a Déu o al gran Pau Casals, ja no ser a quin dels dos resaria jo ara, gràcies a ells doncs encara queden espanyols que reclamen democràcia i república. Gràcies Comparsa La Playa i les moltes que feu que molts espanyols se sentin orgullosos de ser-ho com nosaltres, ens sentim de ser el que som: Catalans.


 

Sort teniu Comparsa La Playa, aquests dies de ser espanyols i sort nosaltres que us puguin escoltar, perquè nosaltres i els nostres artistes ja no ho poden fer. Us faig una tria dels titulars d’avui. D’avui, signats avui i publicats avui. I no són tots, ha arribat un moment que m’he dit: – Enric, ja hi ha prou!


De la censura en diuen concòrdia, ara?

«L’atmosfera política que es respira a l’estat espanyol és cada vegada més tancada, ofega més qualsevol intent de crítica i fa que molts creadors tinguen por a l’hora de posar les seues obres davant el públic. Una por més que justificada si resulta que una cançó et pot fer estar tancat durant més de tres anys»

#FreeValtònyc: Artistes i xarxes socials es mobilitzen per denunciar l’empresonament del raper

26 Festivals i sales de concerts han programat Valtònyc com a protesta

 

Arco demana disculpes però no tornarà a exposar l’obra ‘Presos polítics espanyols contemporanis’

La fira diu que intentarà que fets com la retirada de l’obra de Sierra no es tornin a produir


  Els rapers i Hazte Oír

Tres anys i mig de presó per unes peces musicals. Peces en les quals, segons la justícia espanyola, el raper mallorquí Valtonyc injuria la monarquia i enalteix el terrorisme. Parlem de llibertat d’expressió? Perquè el tema és aquest.

ESTEVE PLANTADA |  3 COMENTARIS
En menys de 24 hores s’ha conegut la condemna al raper per les seves lletres, la retirada del mercat d’una novel·la sobre el narcotràfic gallec, i el tancament d’una exposició amb imatges dels presos polítics catalans

El regne, diguem-li així, descaradament denota grans mancances d’existències i subministraments, sobretot de Democràcia i de vergonya. En alguns dels meus matinals, apuntava que això no va de judicis, ni delictes, ni contes de Hans Christian Andersen, això va de guerra, de guerra mediàtica, informativa, de pressions a mitjans, òrgans facultats i el que faci falta per no deixar perdre la colònia catalana. Aviat publicarem uns quants articles històrics amb mirada retrospectiva perquè us adoneu que això no és gens nou: A finals del segle XIX al voltant del 1880, diguem que coincidint amb l’aparició del diari La Vanguardia (1881), per posar una data, ja van existir. i Les pica baralles entre periodistes i escriptors mitjaçant publicacions com L’Avenç en contraposició d’altre de tall monàrquic, també.

És clar que llavors no hi havia Twitter i ens ha tocat rebre també a nosaltres. Ja fa uns dies que apareixen queixes i denúncies d’usuaris com @alertatrollcat @jmangues @comptadorRep, advertint de pèrdues de seguidors i de què no veien certes piulades.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

De la pèrdua de seguidors podríem dir que una eliminació de trolls podria donar la sensació que has perdut seguidors, però del que hem constatat aquest matí, finalment no. @Alertatrollcat, feia una piulada que s’havia aturat l’arribada de nous seguidors de cop i nosaltres fa dies que trobem a faltar rebre les piulades de @consumrepublica @KRLS, el mateix @alertaTrollcat @jmangues i d’altres.

Un cop lligat caps, creiem hem vist on està la CENSURA, tant de moda aquest dies. Sembla ser que se han silenciat alguns comptes més referents per la majoria del sobiranisme català a les xarxes. Nosaltres hem fet una piulada a Anonymous vejam que ens pot aconsellar. Segur que trobarem entre tots una solució. Fins ara ho hem fet i #Seguim.

Avui una companya de redacció ens explicava que li havíen preguntat que feia al Veus, ella li ha explicat i la resposta d’ell ha estat: – Doncs sou com la resistència!. 

Doncs sí. Som, sou, la resistència i resistirem. Veurem si ho resisteixen ells.

Redacció: @enricalmar

Article del NY Times d’avui. El tindrem traduït abans que acabi el dia.

 

 

 

 

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: