Recull matinal – Que bonica és Suïssa – Anna Gabriel

La fiscalia sol·licitarà una ordre de detenció   ERNESTO EKAIZER ARA.cat

Si el jutge l’accepta, l’haurà de tramitar a través de Justícia

El govern suís creu que ‘a priori’ no hauria d’extradir Anna Gabriel

Un portaveu del Departament de Justícia del govern suís diu que amb les informacions dels mitjans, el cas sembla un delicte polític

Si tot va com sembla que anirà, veurem com acaba de malmesa la imatge del Regne. La situació d’escac, darrera escac que ha fet ara evident la CUP amb la decisió d’Anna Gabriel de quedar-se a Suïssa, posiciona fortament als polítics catalans a l’atac, mentre el Regne veí cerca formes reactives en forma de provocació, per intentar trencar la nostra defensa. Està més que clar que farà la defensa d’Anna Gabriel. Donà un bonic color CUP intens per evidenciar la persecució política d’Espanya i traslladar tot el debat al camp polític.

Les armes jurídiques que Anna Gabriel pot fer servir des de Suïssa contra Espanya

Suïssa denega les peticions d’extradició si són per delictes polítics, i autoritza peticions d’asil i de refugiat

Polítics socialistes suïssos donen suport a Anna Gabriel

El copresident de l’Integrup sobre Catalunya al Parlament de Suïssa, el diputat socialista Mathias Reynard, ha expressat tot el seu “suport” a la diputada de la CUPAnna Gabriel, que és a Ginebra.

En una piulada a Twitter, Reynard ha dit que “la Suïssa dels Drets de l’Home i la democràcia directa” ha de ser “un lloc segur” per a Gabriel. EL NACIONAL

Un «lobby» al Parlament de Berna: aquests són els amics suïssos de Catalunya

 La classe política helvètica és una de les que s’ha mostrat més sensible a les reivindicacions sobiranistes

D’estar acorralats a atacar Vicent Partal VILAWEB

«La línia de fermesa, de defensa del mandat del 27-S, del primer d’octubre i del 21-D, comença a empènyer a un punt de dificultat greu un M. Rajoy que voldria proclamar al món que ha dominat Catalunya, però que veu com el país li torna a fugir de les mans»

Estem d’acord Vicent.

Poc a afegir avui, hem de veure que passa amb tot l’efecte Anna Gabriel, hem vist altres cops fets que pintaven bastos per Mpunto i ha aguantat. De fet ja diuen que resisteix tot atac polític sempre. Veurem si el de les catalanes que fan coses: També. Una vegada més la CUP ha donat una lliçò d’estrategia e inteligencia a tots. Que bonica és Suïssa!

Que passeu un bon dia, us deixo amb en Paco que s’aixecat somrient avi també.

@enricalmar Matinal Editorial

 

El TC tomba la proposta del PP en contra de l’inmersió lingüística 

@paco_santero

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: