Recull matinal – Anna Gabriel és queda a Suïssa -¡Iñaki, Borbón, saluda al Campeón!

Estava cantat que Anna Gabriel es quedaria a Suïssa, les comparacions entre Iñaki Urdangarin i esposa i ella, poden ser realment odioses i alhora un fet més per donar carnassa a la premsa Suïssa.

L’exdiputada de la CUP diu en una entrevista en un diari suís que no anirà a declarar davant del jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena EL MÓN

 

 

He volgut fer un recull de tot allò que envolta aquesta decisió que estic totalment segur que pot donar un tomb molt gran a la causa sobiranista. Personalment penso que no li farà cap gràcia a Felip VI i la cort Borbònica, la premsa ara més que mai, rondarà els amagatalls de fugit de la justicia el seu estimat cunyat Iñaki.

El seu advocat: 

Olivier Peter, un advocat per a Anna Gabriel coneixedor dels abusos de l’estat espanyol

Aquest jove advocat suís s’ha especialitzat en la defensa del drets humans al Tribunal d’Estrasburg

Què pensava ahir el periodista, Ernesto Ekaizer:

Ekaizer revela per què Anna Gabriel ha triat Suïssa

El periodista Ernesto Ekaizer té una teoria que explica que la exdiputada de la CUP Anna Gabriel no tornarà el proper dimecres 21 de febrer per comparèixer davant el Tribunal Suprem.

En resumits comptes, un bon rotllo que s’està llaurant a Suïssa de cafè, copa i puro. Estarem força atents a tota la premsa Suïssa, especialment, per poder fer-vos arribar totes les traduccions que trobem.

L’última meua convicció en tot aquest, cop d’efecte de la exdiputada de la CUP, és que donarà molts titulars, portarà al terreny de persecució política, més que mai, les accions judicials del Regne d’Espanya i qui sap, pot ser un l’embrió del tret de gràcia per Mpunto.

No he volgut oblidar a Artur Mas i Neus Lloveras que avui aniran a declarar davant del Jpunto Llaneras

En directe: Artur Mas arriba al Tribunal Suprem espanyol per a declarar

Tots dos són assenyalats per la Guàrdia Civil com a membres del comitè estratègic del procés, condició que també tenien Marta Rovira i Marta Pascal

I per últim un article que m’ha semblat interessan, de’n Quico Sallés a EL MÓN:

L’Estat també va reprimir els caps dels Mossos durant els fets del 34 i els responsables del cos durant la Guerra Civil

Us deixo amb el ninot del dia de’n @Paco_santero i la xorrada de l’himne de la Marta Sánchez que segur aquest any tampoc l’ha contractat ningú per cantar enlloc, passeu un bon dimarts.

@enricalmar Matinal Editorial

Una campanya demana que Marta Sánchez canti l’himne d’Espanya en un partit del Barça

per @paco_santero

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: