La Botigueta de la Judith – L’Alt Empordà

Desde fa un any i mig tenim a Castelló d’Empúries un comerç bio ecològic altament recomanable:  La Botigueta de la Judith, un establiment d’alimentació on es pot trobar gran varietat de productes per el consum diari  i que tenen com a punt de partida el respecte al medi ambient.

A partir d’aquesta màxima la seva propietària, la Judith, ens anima a fer un  de canvi d’hàbits en el nostre consum alimentari i també en diversos aspectes del nostre benestar  diari.

A la seva botiga podem trobar tot un ventall de productes que van desde el pa artesà fet amb llevat mare i les galetes ecològiques, fins a diversos productes cuinats i processats amb tota la cura, com poden ser els canelons o les pastes, passant per totes les carns i els ous de primera qualitat (codi 0 producció ecològica).

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Molt necessari fer atenció a la gran varietat de verdures, hortalisses i fruites totes de temporada amb cultiu ecològic i per un consum responsable com podria ser el romanesco: Un bròquil d’aspecte ben bonic, sabor suau, gustós i molt més digerible. Aquests dies d’hivern està en el seu millor moment!.

El comerç de la Judith disposa també d’un servei de   distribució a domicili que fa que la nostra compra sigui més fàcil i còmoda.

Parant atenció al benestar i la salut, La Botigueta de la Judith ens proposa un servei de dietètica que està tenint un gran èxit a l’hora de perdre pes i en breu també podreu trobar les flors de Bach que aporten equilibri al nostre estat emocional. Animat a venir, t’encantarà!

 

per Magari del Pou dels Desitjos

La Botigueta de la Judith

Carrer Vall d’Ases, 19

Castelló d’Empúries – Alt Empordà

Tl.   972 158 198

Mb. 651 317 329

Facebook: La botigueta de la judith

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: