FUTBOL SALA: (M) Torna la competició (F) Vol donar “un cop sobre la taula” @fsalagarcia @Catgas_Energia @futgencat

Catgas Masculí – Torna la competició
Després d’un mes, torna la competició de futbol sala, a Primera Divisió.
El Catgas Energia aquest divendres rep a casa l’equip Gallec, Santiago Futsal, a les 21:15 hores al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramenet. Una nova oportunitat per sumar els 3 punts i poder obtenir una nova jornada sense conèixer la derrota. Recordem que el Catgas Energia porta 3 jornades consecutives sense perdre i on l’última jornada, donava un cop d’autoritat davant l’equip del Peñiscola RehabMedic, amb un resultat gloriós per l’equip de Jordi Cobo.
Tanmateix, hauran de tenir en compte que l’equip visitant, dirigit per Santi Valladares, vindrà disposat a deixar-se la pell després de rebre dues derrotes consecutives i així poder recuperar un altre cop bones sensacions.
Aquest divendres doncs, podrem veure un partit, on el Catgas Energia haurà de lluitar per poder sumar aquests tres punts i poder escalar cap a la part alta de la classificació.
Catgas Energia Femení vol donar “un cop sobre la taula”
 
El Catgas Energia aquest dissabte a partir de les 16:00 hores jugarà al Pavelló CEM Les Moreres contra la Penya Esplugues. Un rival fort però, no impossible per sumar els 3 punts. Les noies del Catgas Energia dirigit pels tècnics, José Marmol i Daniel Gijon, tenen l’oportunitat de treure la cara més lluitadora i emportar-se la victòria cap a casa.
Després d’un cap de setmana de no compatir, les nostres jugadores, han aprofitat per centrar-se i aprofundir el seu treball de camp. Les noies necessiten els 3 punts per tal de no perdre la posició en la classificació.
Així doncs, podrem veure un partit marcat per la rivalitat i on la concentració serà el factor principal.
per Tània Piquenbauer
Please follow and like us:
0

One thought on “FUTBOL SALA: (M) Torna la competició (F) Vol donar “un cop sobre la taula” @fsalagarcia @Catgas_Energia @futgencat

Deixa un comentari

%d bloggers like this: