[VIDEO] Roger Mas estrenarà el seu nou disc “Parnàs” a Brussel·les pels membres del Govern a l’exili @RogerMasOficial

Ho reconec.  Amb Roger Mas se’m va tancar l’espai al cor per les veus catalanes fa molt temps. Des d’aquell “Dóna’m vida, infla’m artèries amb nous cristalls”, “Caminant” i “Anem” de “Les cançons tel·lúriques” no hi entra ningú més. Insuperable. Però com no vols estimar-lo si cada gest que fa és un exemple.

Caminant. Poema de Jacint Verdaguer “Caminant”, del llibre “Al cel”

El seu nou treball es diu “Parnàs”. Sortirà a la venda el 2 de març però serà disponible en precomanda el 9 de febrer. És un disc amb poemes musicats de Toni Gol i Roca, Eulàlia Anzizu Vila, Joan Maragall, Miquel Martí i Pol, entre d’altres.

El primer tema a donar-se a conèixer és “Jordi”. Una meravella de cançó tradicional anglesa més coneguda per la versió de Joan Baez. A la versió de Roger Mas el contrapunt perfecte el posa la veu femenina de Núria Graham.

Versió de Joan Baez:

Roger Mas va anunciar al seu Twitter, que dedica el concert als membres del govern a l’exili. Serà el El 2 de març.a la sala ADEM a Brussel·les. Organitzat pel Casal Català de Brussel·les.


“Els primers a sentir #PARNÀS en directe seran els membres del Govern a l’exili. Que els que són injustament a presó siguin alliberats immediatament! Ni oblit ni perdó!”
-Roger Mas-


Podeu escoltar “Jordi” a Spotify

Lletra adaptada al català de Geordie 

No sabem si queden entrades per Brussel·les però podeu consultar els primers concerts de la gira aquí: Entrades

Dew Republicada

Rogermas.cat 

Nuriagraham.com

 


Fonts:

El Punt Avui: http://www.elpuntavui.cat/cultura/article/19-cultura/1338180-roger-mas-estrenara-parnas-a-brussel-les.html
El Segre: https://www.segre.com/noticies/cultura/2018/02/11/el_nou_album_roger_mas_parnas_disponible_prevenda_39255_1112.html
Enderrock: http://www.enderrock.cat/noticia/16022/parnas/inspira/roger/mas/al/seu/nou/disc

Piulada Roger Mas TwitterTwitter: https://twitter.com/RogerMasOficial/status/962361163265859589

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: