Recull matinal – En l’amor i en la guerra: Tot val.

Com ja vaig assenyalar fa uns dies, vivim dins una guerra desigual armada des dels tribunals, on tot val, perquè no oblidem: En l’amor i a la guerra, tot val. Així doncs, per molt que sigui més que surrealista les adaptacions novel·lades de: atestats policials, interlocutòries d’en Llarena o qualsevol altre, són tan lícites com qualsevol altre projectil. Ningú reclama en un combat que l’enemic dispara bales caducades.

‘La millor novel·la de ficció’, així assenyala la Guàrdia Civil els dirigents independentistes

Us expliquem què inclou l’atestat de la Guàrdia Civil que ha servit perquè el Suprem encausi Gabriel, Boya, Rovira, Pascal, Lloveras i Mas

Això és una guerra i fins que no ens mentalitzem que és així de clar, de real i ho assumim, no guanyarem. Deixem de fer de Gila i ubiquem l’escenari del combat a on cal. Prou plors i mans al cap. En una guerra, tot val.

El joc brut: val. Una guerra mai va per curt, sempre per molt més llarg del que tant uns com altres bàndols voldrien. Si la guerra es porta a terme en el marc de l’Europa geogràfica, Europa no la permetrà. No ho ha fet abans i no ho farà ara. Europa està per damunt de tot, sempre ho ha estat. Prou ho saben, francesos i alemanys.

Com es pot portar Espanya davant el Tribunal de Drets Humans? Set preguntes i set respostes

Analitzem les possibilitats que hi ha de dur la justícia espanyola davant el Tribunal Europeu dels Drets Humans i com pot ser de decisiu aquest organisme

Denúncia per odi contra el Foro Guardias Civiles

Una ciutadana enceta un allau de denúncies al Jutjat EL MÖN

Ara toca estudiar l’enemic i atacar els seus punt febles. Titular del EL PUNT AVUI.

Felip VI veia en el 3-O el seu 23-F

El rei que va citar Espriu i va dir en català “gràcies” el dia de la proclamació ha acabat avalant la repressió de l’1-O i l’aplicació del 155 tot obviant els ferits
L’‘establishment’ li ha servit un relat hagiogràfic en el qual aturava un “cop” i li ha permès actuar com a polític a Davos

Aquest xaval, per què per mi serà sempre un xaval, aquest si que viu a Narnia. A la Narnia del s.XVIII.

Multes, escàndols i derrotes: la pèrdua de pes d’Espanya al cor de la UE

Mariano Rajoy intenta, amb la candidatura de Luis de Guindos al BCE, sortir de la perifèria de la Unió

Tothom es pot muntar la pel.licula que millor li vagi, però al final el jutge, si així ubiquem la guerra, serà Europa.

I ara es deixarà passar una setmana més

«És evident que ara cal no fer res que puga posar en més perill la gent que ha de declarar. I per tant no vindrà d’una setmana»

Sé que no agrada massa ja la paraula: Paciència, però resistir i no defallir és la clau perquè el conflicte cada cop més situï el conflicte a Europa. Per què Europa, no vol una guerra al seu territori. I Europa, no ho permetrà.

Us deixo amb en @paco_santero. Premsa internacional, tribunals internacionals, amnistia internacional. Aquests són els nostres escenaris de combat. Guanyarem.

Que tingueu molt bon començament de setmana.

@enricalmar Editorial Magazine

per @paco_santero

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: