Catalana de serveis financers, una solució cooperativista @CaixaCatalana

Aquest dijous 15 a les 19:30 hores, Catalana de Serves Financers, ens presentarà el projecte Caisses Desjardins (Wiki), com a model inspirador de cooperativa de crèdit, per Catalunya.

Caisses Desjardins va ser fundada a l’any 1900. Com aquell que diu, fa quatre dies, any amunt, any avall.

Actualment te per damunt dels 6M de socis i dijous tindrem l’oportunitat de conèixer de la mà del President de Caisse d’Economie Solidaire : Gérald Larose

 

 

 

 

Catalunya porta evolucionant en conceptes nous i d’un present cada cop més, de progrés, des de fa anys. Les noves tecnologies, la recerca i desenvolupament, el cooperativisme i d’altres són un clar exemple d’això.

Una nova forma de fer banca, des de la ciutadania i la participació social, recuperar les Caixes que hem perdut fa res (Caixa de Pensions, Caixa de Catalunya, Caixa Terrassa, etc.), és sense cap dubte un dels temes que venim reclamant, gran part dels ciutadans d’aquesta república naixent que tots volem construir a mida de tots, perquè tots tinguem el nostre lloc dintre.

Nosaltres serem, dijous al Paranimf de la UB i des d’aquí convidem a assistir a tots aquells que hem vist interessats tots aquests dies.

El que ens te que dir Gérald Larose de Caisses Desjardins segur serà més que interessant, ens trobem tots dijous.

Una última cosa, estaria força encertat, fer una versió per Viquipèdia en català de tots dos. Aquí ho deixem dit. Salutacions i un cop més, fins dijous!

Redacció Empreses Punt CAT

 

Please follow and like us:
0

One thought on “Catalana de serveis financers, una solució cooperativista @CaixaCatalana

Deixa un comentari

%d bloggers like this: