[VIDEO] Recull cap de setmana – El TEDH i el senyor MpuntoCarnestoltes

Per @paco_santero

Resum de la setmana, muntatges fotogràfics que comporten judici i sancions, que anul·len la llibertat d’expressió. I un President d’Estat Espanyol que és l’autèntic antisistema, ell i els seus no han fet una altra cosa que arruïnar el sistema educatiu, sanitari, pensions, econòmic, energètic, etc.

@paco_santero

He volgut començar amb el @paco_santero que avui ens ha plasmat l’esperpent i el surrealisme d’una Espanya que ja era així fa més de 100 anys quan va perdre les últimes colònies d’ultramar el 1898. Els més lectors, segur, recorden la famosa generació del 98 i entre ells un gallec: Ramón María del Valle-Inclán. Luces de Bohemia, una de les seues obres més destacades, se la considera la primera d’un gènere literari: L’esperpent. El senyor Carnestoltes que tant ha arrelat, des de llavors, a la cultura colonial espanyola.

Veure com és descorona, generació a generació el “Non plus ultra” d’un imperi, acaba deixant traumes irreversibles a la seua població, si no es tracten a temps. Només cal fer un repàs a la filmografia franquista i post franquista espanyola. Es digui Paco Martinez Soria, Antonio Ozores, Gracita Morales, Alfredo Landa o ja més proper: Don Jose Luis García-Berlanga y la seua Escopeta Nacional. Com diria el filòsof: “Pa mear y no echar gota”.

Dit aixó, ataquem els diaris nacionals. El TEDH centra l’actualitat, com no podia ser d’un altre manera. Ja vaig  apuntar que l’incorporació de’n Ben Emmerson, a la causa del presos, era un gran jugada, no tan sol per la solvencia professional, sinó també pel gran pes mediàtic d’ell i el seu equip:

Lindon: “El govern espanyol ha utilitzat maneres dictatorials”

“En aquest grup de juristes es troba la francesa Rachel Lindon, especialitzada en drets humans. Es mostra confiada que les Nacions Unides els donarà la raó.” EL NACIONAL

Com es pot portar Espanya davant el Tribunal de Drets Humans? Set preguntes i set respostes

Analitzem les possibilitats que hi ha de dur la justícia espanyola davant el Tribunal Europeu dels Drets Humans i com pot ser de decisiu aquest organisme

Sento no poder reprimir, els meus somnis més humits, haurè de vacunar-me un altre cop.

El declivi de Rajoy Opinió Ara.cat JOSEP RAMONEDA

Després de Catalunya… el PP posa Ciutadans al punt de mira judicial

El partit de Rajoy disposa d’una arma de dissuasió feta a mida: la comissió d’investigació del Senat -on els populars tenen majoria absoluta- sobre el finançament dels partits
 Totes les irregularitats de Cs: desviació comptable, tresoreria discordant i fundació opaca

Acabo amb un apropament a la figura d’Elsa Artadi amb l’entrevista d’Ara.cat tv

“No considerem que Puigdemont sigui, en cap cas, un president simbòlic”

Entrevista a Elsa Artadi, portaveu de Junts per Catalunya

Passeu bon diumenge de Carnestoles, entre familiars i amics.

@enricalmar Editorial Cap de Setmana

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: