L’Hort del silenci – Cervera (La Segarra) #HortdelSilenci

Cada vegada som més conscients que cuidar-se és necessari i no només per la nostra salut… Ens preocupa també preservar el nostre entorn en l’àmbit general i molt especialment el territori més proper.

Afortunadament, certes iniciatives empresarials troben necessari tenir cura de tots els aspectes de la producció d’un aliment, des de la terra on neix el producte, passant per empleats, col·laboradors, distribuïdors i especialment el client.

En aquest sentit, volem parar atenció en una empresa catalana, el gerent de la qual, el Sr. Ramon Pons, ja fa molts anys que va tenir una visió concreta i molt encertada del cultiu de proximitat. Així va néixer “Hort del Silenci”.

Des de 1987 i fins al present el seu negoci ha anat creixent i ha assolit  especialitzacions  enormement valorades entre els consumidors de casa nostra: L’agricultura ecològica i bio que combinada  amb el cultiu de productes propis i de proximitat fa que “Horts del Silenci” sigui avui una història d’èxit.

Aquesta proposta de negoci ecològic i sostenible queda avalada per les diferents certificacions d’agricultura UE, Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (Generalitat de Catalunya) i el certificat de venda de proximitat i circuit curt.

 

hortsilenci3

Els seus productes es cultiven a la Catalunya central; la Segarra,l’alta Anoia, el Segrià… on les lleguminoses i els cereals arrelen bé i estimen la terra. Cuiden molt el producte autòcton com és el cigronet de l’Alta Anoia, més petit i gustós, les llenties o una molt gran varietat d’hortalisses i verdures de temporada: albergínies blanques, escaroles, tomàquets de penjar, els gustosos cors de bou, bledes i carabassó. Impossible no caure en la temptació!

El Sr. Ramon Pons i el seu equip han anat més enllà i encerten un altre cop encara, quan elaboren amb la seva matèria primera d’alta qualitat tot tipus de cremes fetes amb verdures, farines de llegums, sucs naturals i melmelades de verdures que de ben segur faran que les nostres receptes siguin tot un èxit.

Magari del Pou dels desitjos

Visiteu www.hortdelsilenci.cat i compreu els productes a la seva botiga on line.

També compteu amb la posibilidad de trobar aquests aliments a:

hortdelsilincipot
hortdelsilencimelmelada

Natur-Diet Muria

Avinguda Catalunya, 23
El Perelló (Tarragona)
Telèfon  977 490 911

info@natur-dietmuria.cat

TASTETS

c/ Elisi , 17
08014 – Barcelona
Telèfon: 93 297 90 08

info@tastets.cat

Dist. Mercat Social, SCCL

c/ Sagunt, 40-42
Barcelona 08014
Telèfon: 695 518 215  

info@queviure.coop

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: