Camins de Vent – Igualada

Impossible imaginar res que sigui més lluire que un viatje en globus aerostàtic. Només t’alçes uns metres ja tot canvia… l’aire que respires la teva sensació sota els peus i la vista que t’ofereix la distancia guanyada a terra ferme.Tot pren sentit. Meravellós.

És  just aquesta sensació la que anima al Xavi Aguilera , cap a  l’any 2003, a tancar la seva empresa de tèxtil i començar a “volar”; a fer diariament  allò  que era fins aleshores una afició compartida amb la seva dona. El  hobby  esdevé  feina…i neix “Camins de Vent” nom inspirat, ens explica, en aquests recorreguts que crea l’aire quant viatges en globus.

Ser d’Igualada, la ciutat que organitza desde fa més de 20 anys l’European  Balloon Festival, ha tingut molt a veure , afirma en Xavi. Va ser a l’European de fa temps, que participà com a voluntari i al llarg d’aquests anys la seva expertesa ha crescut a la vegada que “Camins de Vent”, ara ja disposen de nombrosos globus aerostàtics i poden volar arreu del territori català.

Per poder gaudir d’aquesta aventura inoblidable, només cal que tinguis ganes de passar-ho bé. L’equip de “Camins de Vent” fa que tot sigui fàcil i plaent.

Pot anar-hi tothom ja que tenen globus adaptats per cadires de rodes i tú tries el lloc desde on vols enlairar-te. “Camins de Vent”  garanteix un viatge maravellós, fotos per recordar sempre, i una experiència viscuda que et farà feliç. Catalunya és meravellosa a vista d’ocell!

 

 

Reserves i informació: www.caminsdevent.com

 

per Magari del Pou dels Desitjos

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: