Vetllant per la R+D+I a Catalunya (III) via @repcatcrossover

Què és la transferència de tecnologia?
Ens diu Viquipèdia : “La transferència de tecnologia[1] és el procés de transferència de competències, coneixements, tecnologies, mètodes de fabricació, mostres de fabricació i instal·lacions entre governs o universitats i altres institucions per tal d’assegurar que els avenços científics i tecnològics siguin accessibles a un major nombre d’usuaris, que poden llavors desenvolupar i explotar la tecnologia en nous productes, processos, aplicacions, materials o serveis.[2] Està estretament relacionada (i possiblement se’n pot considerar com un subconjunt) amb la transferència de coneixement.”

DADES;
IDESCAT.  Recerca/Tecnologia
Comparativa del 3r Trimestre 2017. En  què es pot millorar?
per @repcatcrossover
CENTRES DE TRANSFERÈNCIA DE TECNOLOGIA

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: