Vetllant per R+D+ I  a Catalunya (I) @repcatcrossover @ramirp @jcanadellb @PatronalCecot ‏

Avui volem aprofitar aquest cap de setmana de reflexió per presentar una nova secció del INDEX #EmpresesPuntCAT: R+D+I a Catalunya. Així d’aquesta manera fem també el pont informatiu cap a l’empresa, segur que algunes d’elles desconeixedores de com de preparat per millorar la seua competitivitat i rendibilitat, estem també a Catalunya.

Citant Viquipèdia: “Recerca, desenvolupament i innovació sovint abreujat R+D+I o tecnològica, qualsevol investigació destinada a millorar la producció de béns o la prestació de serveis. Les estadístiques sobre el nombre i entitat de les organitzacions que es dediquen a “R+D” poden revelar l’estat de la indústria en un país, el grau de competència o el progrés científic. Alguns mesuraments habituals són: pressupostos dedicats a R+D, nombre de patents presentades o publicacions científiques. La recerca és la indagació original planificada que persegueix descobrir nous coneixements i una superior comprensió en l’àmbit científic i tecnològic. S’entén per desenvolupament l’aplicació dels resultats de la investigació o de qualsevol altre tipus de coneixement científic per a la fabricació de nous materials o productes o per al disseny de nous processos o sistemes de producció, així com per a la millora tecnològica substancial de materials, productes, processos o sistemes preexistents. S’entén per innovació tecnològica l’activitat el resultat de la qual siga un avanç tecnològic en l’obtenció de nous productes o processos de producció o millores substancials dels ja existents. Es consideraran nous aquells productes o processos les característiques dels quals o aplicacions, des del punt de vista tecnològic, diferisquen substancialment de les existents amb anterioritat.

” l’R+D Recerca i desenvolupament i l’innovació…. Crea llocs d treball d’alt valor afegit”

Estarem doncs a partir d’ara per la R+D i innovació de la mà de @repcatcrossover i per la Transferència de tecnologia per fer pais.
Hem pensat que de la mateixa manera que tot aquests temes ens queden llunyants a nosaltres, també a gran part de vosaltres així que farem la presentació del temes que anirem coneixent en tres parts.
Us deixem amb els primer dels tres vídeos d’aquesta presentació

@repcatcrossover i redacció veusxCAT#EmpresesPuntCAT

R+D+ I  a Catalunya


AGRUPACIONS D’ENTITATS DE RECERCA
Centre tecnològic de Catalunya
 • L’ACER . Associació Catalana d’entitats de Recerca
 • XPCATXarxa de parcs científics i  tecnològics
 • Tècnio-Acció.  La tecnologia més adient per al teu negoci
 • BIST.  Barcelona Institute of Science and Technology
 • HUBC . Health Universitat de Barcelona Campus.
 • XIP .  Xarxa d’innovació pública
FONTS DE INFORMACIÓ:
Please follow and like us:
0

One thought on “Vetllant per R+D+ I  a Catalunya (I) @repcatcrossover @ramirp @jcanadellb @PatronalCecot ‏

 • 4 de febrer de 2018 at 4:20 pm
  Permalink

  Ets un centre de recerca i vols ser al llistat?. Envia’ns el link del teu web i t’hi posarem. Tens fotos/ vídeos de la vostra recerca?. Els volem veure!. Salut!.

  Reply

Deixa un comentari

%d bloggers like this: