Avui fan 19 anys: Fibracat 1711 – Per molts més anys!

 

Fibracat és una empresa Manresana creada per Josep Olivet fa 19 anys ( Fundador i CEO quan només tenia 18 anys un dia com avui- va crear l’empresa el dia del seu aniversari).


En Josep Olivet amb només 16 anys va crear inicialment Olivet Telecom per desprès amb la majoria d’edat, fundar ALTECOM, l’empresa mare i propietàri al 100% de l’empresa i de la marca Fibracat. L’Olivet sempre ha destacat com a jove prodigi de les telecomunicacions amb una visió tècnica excepcional i una projecció valenta d’empresa apostant molt fort amb inversions milionàries de capital 100% propi, al seu País, Catalunya.

 

En diferents declaracions del senyor Olivet, sempre ha destacat el seu compromís amb el seu territori, invertint primer en la seva ciutat, Manresa, (http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/noticies-324/manresa-una-de-les-ciutats-amb-linternet-mes-rapid/video/5493532/)  que va posicionar entre les primeres ciutats d’Internet d’Europa ( https://www.naciodigital.cat/manresa/noticia/50474 ) i després en el seu somni, ara realitat #Fibracat2020, de ser l’Operador de referència a Catalunya

 

Olivet, és també CTO de Fibracat i com a màxim responsable tècnic, està involucrat totalment en la desenvolupament tècnic de la companyia. Porta 19 anys creant una xarxa potent i totalment independent dels proveïdors estatals. Altecom està connectada als 6 millors proveïdors mundials i tots son internacionals, cap espanyol. Fibracat es connecta a Altecom i és per això que som tant competitius i potents.

 

Vàrem ser el primer Operador nacional en oferir 1000 Mbps a particulars a tot Europa a setembre de 2013. Vàrem ser notícia arreu del món comparant-nos amb la gran empresa Google i el seu projecte Google Fiber que només oferia aquestes velocitats a punts molt concrets de EEUU.

 

Altres operadors nacionals van prendre nota i els hi vàrem servir com inspiració per copiar o replicar els nostres productes de més velocitat. Vàrem marcar el camí, (essent tant petits en aquell moment), a l’augment de megues que tenim avui en dia al mercat. Continuem sent referents, oferint el producte de més velocitat amb el 1000 / 500 Mbps

 

Fibracat, a més, té un compromís clar amb Catalunya i és per això que som els referents principals en telecomunicacions. En el projecte #Fibracat2020  invertirem 18 milions d’euros en diferents projectes a Catalunya.


El 1711 – Un exemple del que som.

Saps perquè  el nostre número d’atenció gratuït és el 1711?

El 1711 és un número significatiu per a nosaltres. Fibracat neix a Manresa. A 1711, es quan Catalunya va guanyar la seva darrera gran batalla, i ho va fer al Bages, a la nostra comarca, a Cardona. El 1711 és el telèfo de la resistència! Resistim i som líders davant dels grans operadors.


Això és el que som: Resistents, perseverants i, davant de qualsevol repte que ens depari el futur, incondicionalment valents.

Fibracat és una marca valorada per els nostres clients.

Destaquem per un producte excepcional superior tècnicament.

A més, dins el pack de clients, oferim tot el que l’usuari espera d’una Operadora d’Internet. I disposem d’altres serveis sense diferències dels que ofereixen els 3 grans.

 

Tenim un acord amb Mediapro i oferim en la nostra plataforma de TV tota la Lliga, Champions i Lliga 123 a un preu super competitiu com a principal punt a favor. El valor afegit l’oferim, evidentment en el tracte i servei de proximitat.

 

El principal valor és donem respostes i cuidem el servei al màxim tant a particulars com per empreses.

Quins son els nostres productes, preus i temes a destacar?

Tota la informació la teniu al nostre web www.fibracat.cat

Destaca el producte estrella i més venut de fibra 200 simètrics amb fix il.limitat a fixes nacionals i 1000 minuts a mòbils i TV online bàsica inclosa per 36€ iva inclòs. Sense permanències i sense sorpreses en el preu. Instal.lació gratuïta inclosa.

 

No obstant, el nostres clients, afegeixen una línia mòbil il.limitada + 2GB de dades per només 13€ més al mes pagant un total de quota mensual de 49€ iva inclòs am tot! Fibra+fix+mòbil il.limitat i TV bàsica per només 49€ iva inclòs! Per això i perquè el servei no falla i atenem directament als nostres clients som líders absoluts al bages.

Tenim botiga i oficines d’atenció al client. Ens agrada el tracte directe i tenim la principal oficina d’atenció i vendes al Passeig Pere III 15 de Manresa. Centre neuràlgic i comercial de la capital del Bages.

Fibracat

Llegint la història i el recorregut de Fibracat, ens qudem tan  perplexes com després de l’última presentació que vam fer aquí a UNAXUNA de veusxCAT, d’un altre emprenadoria catalana. Jovent, empresaris, emprenador, ens deixeu sense paraules més que donar-vos, primer les gràcies per què transmeteu molta il.lusió i força a aquest país, esl que ja no som tan joves ens quedem meravellats i ja no sabem si desitjar-vos èxit o deman-vos un xic del vostre que estigueu segurs que compartim molt i més cada dia.

Per molts anys Fibracat i per molt anys : Josep Olivet

Redacció veusxCAT EmpresesPuntCAT


També oferim productes de 500/500 per només 48€ iva inclos i 1000/500 per només 69€ iva inclòs amb telefonia fix + mòbil i TV.


Informació cronològica d’Altecom –  Fibracat

1999 Gènesi. Neix Altecom

2000 Es crea la Comissió del Mercat de les Comunicacions, i ens concedeixen la llicència d’operador al ser considerats com històrics.

2001 Es crea la infraestructura d’estacions base pròpies del servei de connexió a Internet per ràdio-enllaç.

2002 Europa ens concedeix el nostre propi número de sistema autònom d’Internet.

2003 Entrem a formar part del Catnix el punt neutre d’Internet de Catalunya

2005 Es crea el servei de Telefonia IP i assolim només en el primer any, clients a més de 80 països.

2010 La CNMC canvia la regulació i obliga al ex-monopoli a facilitar l’accés a l’obra civil per al desplegament de xarxes de nova generació.

2011 Altecom firma acord amb l’antic monopoli per a l’ús de l’obra civil a tot l’estat i poder estendre fàcilment els seus propis cablejats.

2012 Comença a gestar-se Fibracat.

2013 Neix Fibracat. Altecom aposta i inverteix en la creació de la marca Fibracat i incorpora les novetats empresarials fitxant a Meritxell Bautista i posant-la al capdavant de la marca.

2013/09 Fibracat és el primer operador a europa en oferir 1000 Mbps a particulars.

2014 Fibracat surt al mercat amb força assolint ràpidament tant a particulars com a empreses una bona acceptació i quota de mercat.

2014 Fibracat inicia el procés de canvi d´operador d´Internet local a Operador global oferint serveis de telefonia mòbil i TV online. Crea els paquets convergents.

2015 Fibracat situa Manresa en les ciutats més ràpides d’Internet. 

2016 Fibracat es situa com empresa líder en connexions al Bages per davant de grans operadors nacionals. Firma acord futbol per Lliga i Champions amb Mediapro tenint exclusivitat com a operador regional.

2016 Neix la nova plataforma FibracatTV amb continguts premium online per a clients. 

2017 Altecom fa 18 anys. S’inicia el salt a Operador nacional. Fibracat esdevé OMV full sent el primer operador en assolir-ho a Catalunya. Fibracat crea la seva propia xarxa mòbil 4G assolint la cessió de l’espectre de 2,6 Ghz. a tota Catalunya

2018 Noves comarques i províncies. Horitzó 2020. Neix el Canal Zero de Fibracat

2019 Expansió xarxa de fibra i mòbil.

2020 Fibracat és present a tota Catalunya

 

Qualsevol consulta o dubte, contacteu amb FIBRACAT 1711

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: