Recull matinal – A fer punyetes la partida

Avui és un dia trist. Trist pel rupturisme creat sense cap sentit i cap victòria, tot al contrari, una derrota. Trist perquè, no mostrem cap respecte cap als nostres representats escollits. Trist per què sembla que una part de l’independentisme creu que els hem votat a ells i no als diputats que tenim al Parlament. O fem política i no als carrers, sinó al Parlament o adéu independència. La partida, ahir Roger Torrent la va deixar per guanyar i algú va decidir, sense solta ni volta que era molt millor tirar per terra el tauler i les quatre peces que quedaven.

Novament, respireu fort i salveu el país

«Si esteu cansats, respireu dues vegades i preneu-vos unes quantes hores de vacances. Si ho voleu –si això us calma–, deixeu anar renecs i jureu que n’esteu farts. Temeu per la capacitat de superar aquest tràngol sense perdre vots pel camí, que fer això segur que és bo per a la salut»

Sembla que hi ha qui demana que El President de la mesa del Parlament, doni una explicació de per què va ajornar la investidura. Amb 7 minuts de youtube, hauríem estalviat el paperot d’ahir.

Quan quasi passa tot (o quasi no passa res)

La unitat de l’independentisme salta pels aires en una jornada carregada, de nou, de nervis, retrets i silencis NACIÓ DIGITAL

La fi de l’astúcia

JxCat i ERC tenen ganes de tirar-se els plats pel cap ARA.cat

Crònica de 72 hores de desacord: així ha trontollat la unitat independentista

L’ajornament del ple d’investidura fa emergir les discrepàncies en el bloc sobiranista: JxCat, CUP i ERC intercanvien retrets al Parlament però reprenen les converses NACIÓ DIGITAL

El pitjor de tot. Ahir ja la premsa internacional carregada fort contra Rajoy. I nosaltres vam llençar l’oportunitat per la tanca del Parc de la Ciutadella.

Rajoy perd suport entre les elits espanyoles, segons Bloomberg

La impaciència mai és bona companya de viatge en política i política no la deixem fer i impaciència la tenim tota. No anem bé.

Que tingueu un bon dia.

@Enricalmar Editorial Magazine

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: