CATGAS ENERGIA UNA EMPRESA 100% CATALANA – Compromís amb l’esport català

“A Catalunya tenim una força especial que ens fa arribar més amunt, ser millors i mirar pel que és nostre. Perquè som d’una terra amb una energia única.”

Qui és Catgas Energia? Només obrir la seva pàgina ens trobem amb un missatge que salta a la pantalla: “Informem a tots els nostres clients que Catgas Energia no traslladarà la seva seu social fora de Catalunya”. Podem donar plena confiança a aquesta empresa a partir d’aquí. Fem país, ningú ho farà per nosaltres.

Catgas Energia és una empresa de Santa Coloma, creada a l’any 1997, especialitzada en la distribució, comercialització i subministrament de gas natural i propà, amb àmbit d’actuació concentrat principalment a Catalunya que es compromet a escalfar els nostres habitatges i llocs de treball.

“Com a consumidor vull agrair-li que hagi obert la competència en un sector molt tancat. Estic segur que això contribuirà a abaixar preus i millorar el servei”, va destacar Felip Puig a la iniciativa del gerent de la companyia, Pere Gran.

Una altra notícia que crida l’atenció és de l’involucrament de la empresa amb l’esport català. A l’any 2015 es van convertir en el patrocinador principal de l’equip de futbol sala de Santa Coloma i per tant van donar el nom de l’equip, que ja fa tres anys que el porta amb molt d’orgull.


Vicente García, el president i el fundador de l’entitat així com el propietari de l’empresa que va donar nom a l’equip va valorar positivament: “es tracta d’una empresa de la ciutat que manté el vincle amb Santa Coloma i suposa una injecció econòmica important per al club”. Per la seva banda Pere Gran vinculat durant molts anys a l’esport colomenc com a president del CB Santa Coloma de bàsquet va declarar que “era un deute que tenia amb Vicente García des de fa molts anys i després de col·laborar amb altres equips, creia que havia d’ajudar a l’entitat i espero que la ciutat respongui”. El nom original de l’entitat és Futbol Sala García i així resa en el primer escut que aquest any es va recuperar en les samarretes amb motiu de la celebració del 40 aniversari. Durant tot aquest temps primer es va dir Indústries García i després va passar a denominar-se Marfil Santa Coloma. Catgas Energia és el seu tercer nom.

El Futbol Sala Garcia, ara Catgas Energia i antigament Industries Garcia i Futbol Sala Marfil Santa Coloma, és un club de futbol sala català de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet, que juga a la Divisió d’honor de la Lliga espanyola de futbol sala. L’equip es va fundar el 1975 com a Industrias García, nom que va portar durant més de 20 anys, i és un dels més veterans del futbol sala estatal. Després de professionalitzar-se a finals dels anys 1980, es va integrar a la Lliga Nacional de Futbol Sala. El seu èxit més destacat va ser arribar a la final de lliga en la Divisió d’Honor de la temporada 1998/99, un èxit que va potenciar el futbol sala a Santa Coloma fins al punt de convertir-lo en l’esport número u a la ciutat.

Marfil Santa Coloma va aconseguir al setembre de 2012 la seva primera Copa de Catalunya guanyant a la final al Campió d’Europa i de Lliga, el FC Barcelona, per 3-2. Un dels dies més rellevants de la història del club. La temporada 2013-2014 serà recordada, fins que es demostri el contrari, com la millor de la història de l’entitat . El quart lloc en la classificació de la fase regular, per darrere dels tres grans (Barça, Inter i El Pozo), liderant l’anomenada ‘altra Lliga’, va ser la millor posició a la Lliga de Marfil Santa Coloma fins a la data. La participació a la Copa d’Espanya a Logronyo i a les semifinals del play-off pel títol, van completar una campanya inoblidable.
En aquestes temporades el club va comptar amb grans jugadors com ara Fali, Marcelo Dos Reis Soares, Óscar Redondo, Rubén González, João Belfort i Javi Rodríguez. Uns jugadors que sempre es recordaran pel seu protagonisme i compromís amb l’equip.

La temporada passada 2016/2017, van quedar vuitens a la Primera Divisió i quarts a la Lliga i la Copa d’Espanya, el seu màxim golejador va ser el Dani Salgado amb 24 gols, on amb el seu lideratge va estar molt encertat de cara al gol i es va situar com a pitxitxi de la Lliga.

Actualment a la Clasificació de la Primera Divisió 2017-18 ocupen l’onzè lloc amb 20 punts. De moment Pablo Del Moral i Javi Rodríguez són els protagonistes dels gols a l’equip amb 7 gols cadascú. El David Álvarez i el Mario López, són els més joves que s’han integrat a l’equip on han mostrat la seva professionalitat i donen moltes esperances per a futures victòries de l’equip.

Tot i els esforços en la primera volta les coses no van anar com s’esperaven, el porter Cristian Domínguez ho té clar: “Per culpa de les lesions no hem pogut competir tots, això ens va perjudicar bastant a l’hora de poder competir, tot i amb això, crec que el nivell competitiu que hem mostrat en cada partit ha estat molt alt, i estic convençut que si ens respecten les lesions durant tota la segona volta podrem competir a un nivell molt més alt i aconseguir així poder estar més amunt en la classificació i aspirar a l’objectiu d’estar en els Play Off de Lliga “. Finalment, va valorar una possible classificació per als Play Off pel títol: “Sent realista encara tenim molta diferència de punts amb el vuitè classificat. Crec que el més assenyat ara mateix és treballar bé, preparar bé cada partit per poder arribar en les millors condicions, i si ens centrem en això i no mirem més enllà podrem optar a entrar en els Play Off. És una tasca complicada però confio la plantilla que tenim i en la tasca del cos tècnic, podem aconseguir-ho “.

per Vàlia Terranova


WWW.CATGAS.CAT
INFO@CATGAS.CAT
9339222232

HORARI LABORAL DE DILLUNS A DIJOUS 8:30 A 14 HORES I DE 16 A 18:30
DIVENDRES DE 8;30 A 14 HORES

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: