[VIDEO] Recull matinal – “No tenim por”

Com heu pogut llegir he titulat avui el matinal: “No tenim por”. El mateix que dèiem al terrorisme del fonamentalisme islàmic després dels atemptats de les Rambles i Cambrils. No sé com no es van adonar, quan van venir en tropa, a fer el paperot a Barcelona, aquesta colla de… Aquesta colla.

Quadrats com diria l’inventor del cub de Rubik. Per cert no us oblideu de donar una ullada a l’article de Liderou Callís d’ahir: Liderou – Un parell d’ous.

Parlava de quadrats i de no tenir por. Ahir el President Puigdemont va donar una lliçó de valentia i intel·ligència impressionant. No estàvem acostumats a líders polítics d’alçada. De jovenet sempre vaig admirar a personalitats com Churchill, fins i tot a Castro. Líders que és plantaven davant de l’adversari amb nervis d’acer i no reculaven ni per fer un cafè.


Tot el debat d’ahir a Dinamarca

Ens calia un home com Carles Puigdemont, deixant a banda ideologies i ahir va donar un estoc de mestre a la pompositat d’un Estat que sembla un Regne i es creu encara l’imperi que fa més de cent anys, es va esmicolar com una galeta maria dorada.

Anem cap els titular : Vicent Partal, d’obligada lectura, sinó no sóc persona.

Calia anar a Copenhaguen

«La por s’ha perdut, l’ha perdut ell i l’han perduda els ciutadans, i per això mateix a Espanya se li ha vist molt la incoherència, els nervis» VILAWEB

Puigdemont reblarà al Parlament danès l’envit a Rajoy

EL NACIONAL Reblarà : “Rizar el rizo”. Si no volien xocolata dues taces i de la Casa Torras. Avui la inclourem al directori d’EmpresesPuntCAT

Roger Torrent: ‘M’agradaria que fóssim valents’

Entrevista al president del Parlament de Catalunya sobre la investidura, la delegació dels vots de Brussel·les i l’amenaça constant contra la mesa. VILAWEB
PDF Carta de Roger Torrent a MpuntoRajoy

I dues fora de investidures i Carles Puigdemont que crec molt importants i significatives :

De la xivatada de l’operació Caront als papers del 17-A

Dos anys d’entrebancs estatals als Mossos en antijihadisme. ARA.cat

Dia que passa, cada cop m’acosto més a la idea que aquests espanyols són uns veritables terroristes. Terrorisme d’estat, la part més fastigosa del feixisme. Aquí a prop de casa hi ha uns pares que s’aixequen a obrir un comerç amb el cor ple de llàgrimes per haver perdut el 17A al seu fill de 3 anyets. Colla de fills de puta!

M’acomiado amb un xic més d’il·lusió orgull per aquesta terra que tant pateix i que té un talent i una força que mai decepciona:

Científics catalans identifiquen un mecanisme de fre de la metàstasi en càncer de mama

Els resultats poden contribuir al desenvolupament de noves tècniques de diagnosi i tractament ARA.cat

Que passeu molt bon dia.

Enric Almar – Magazine Editorial

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: