Recull matinal – Dinamarca terra de Hans Christian Andersen

Veurem com acaba tot aixó, el nacional marcava al minut #OnÉsPuigdemont ,  sembla ser que ha arribat a les 08:25 am.

Puigdemont ja és a Copenhaguen

L’amenaça de la Fiscalia de reactivar l’euroordre de detenció si el president en funcions, Carles Puigdemont, no ha aconseguit que el també candidat de JuntsxCat fes cap pas enrere en els seus objectius i ara ja és a Copenhaguen 

Per Vicent Partal les coses estan molt clares, estem a línia de sortida tots, al primer senyal: A per ella: La Llibertat.

Fotografia: Tv3

No us veuen… Vicent Partal – VILAWEB

«Anem en rumb de col·lisió una altra vegada i el paper del carrer després dels fets que tots sabem que passaran, serà la peça determinant del nou cicle polític»

Jo no ho tinc tant clar. No crec que la situació estigui a aquest punt. Estan marejant al toro, entre tots i encara acabarà ensopegant amb un tros de democràcia que hagi escombrat malament.

Amnistía Internacional: Los cargos de sedición contra Sánchez y Cuixart son excesivos y se debe suspender la prisión provisional

D’una manera o altra la pressió sobre el Regne d’Espanya és cada dia més. Hi ha coses que no acceptaran els europeus de cap de les maneres. Europa veurem quanta d’ella, els europeus, cada dia més.

Segons ARA.CAT :

El jutge Llarena difícilment tramitarà l’euroordre per detenir el president

No hi ha temps per tramitar-ho i vol deixar per més endavant posar el focus sobre Puigdemont

Dubto que tingués temps burocràtic per fer-la efectiva i seria un altre ridícul espantós. La justícia exprés, només funciona bé a Espanya. Són tan eficients quan volen.

Més tranquils amb l’última del ARA ?

Doncs vinga, anem a republicar una mica. Que passeu bon dia.

Enric Almar @enricalmar|Magazine Editorial

 

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: