Recull cap de setmana – L’ordre dels factors republicans @andreubarnils

La República alliberarà els presos, i no al revés.

No són els presos que ens retornaran la República. És la República que ens retornarà els presos.

Només veure el titular de l’article d’opinió d’Andreu Barnils a VILAWEB, li he fet clic. Cal que tothom tingui molt clar quin és l’ordre del factor de les coses, tant en política com en economia. Dos camps de pur pragmatisme a on no es anar fent volant coloms o et prenen “pel pitu del sereno”.

Així que seria bo que deixim de fer volar coloms, perquè si no si no fem, no serem i si no som, no tindrem.

Els Comitès de Defensa de la República, a l’expectativa per la propera investidura de Puigdemont, avaluen propostes de “més bel·ligerància” per obtenir més visibilitat. EL MÓN

Cal posar en consens amb la resta de la ciutadania quines són les accions més efectives i com guanyar terreny en el control del territori, bé sigui físicament o econòmicament, com mentalment també. Per què un canvi comença per acceptar i assumir un posicionament mental, si pretenem actuar com sobirans i seguim pensant com súbdits del regne d’Espanya i parlant més del que ells fan que del que nosaltres hem de fer, no anem per bon camí tampoc.

“La mesa decidirà com es farà la investidura en una situació excepcional”

“Em toca designar candidat; a ell, presentar el programa, i als grups, investir-lo en funció de la confiança que els generi” “Defensaré els drets polítics de tots els diputats, a la presó o a l’exili” “Si Puigdemont és el candidat, hi parlaré per veure com afrontem la investidura” ELPUNTAVUI 

Roger Torrent, President de la mesa del Parlament: Dixit. Veiem una mostra aquí d’estat mental. Roger Torrent és qui presideix la segona institució del país que legalment ell té la potestat de decidir el què i el com. A Roger Torrent, no li tremolarà el pols per dir blanc o negre per més titulars de diaris que l’intentin provocar, condicionar o causar por. Ell és qui decidirà perquè la llei ho diu així i si no els hi agrada, els espanyols i espanyolistes, tenen un problema mental greu, per què parlen com si fossin demòcrates i actuen com dèspotes.

El fiscal general de l’Estat demanarà que es reactivi l’euroordre per detenir Puigdemont si viatja a Dinamarca

El Codi Penal danès pot castigar amb cadena perpètua els intents de “separar una part de l’Estat” ARA.cat

Que demani! i de pas demani un parell de quintos i una ració de pernil amb pa amb tomata, veurem com acaba, no per això el President Carles Puigdemont, deixarà de fer el què ell creu que ha de fer. Estat mental. Control del territori: Mental.

Control del estat mental, control del territori per les vies més efectives i cantarem el som i serem.

Que passeu un bon diumenge, a descansar que se’ns ha girat feina.

Enric Almar – Editorial Magazine 

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: