Goufone – La telefonia de casa @goufone @guifinet


Goufone @goufone són una companyia operadora de telecomunicacions que ofereix serveis de connexió a Internet via Fibra Òptica o Radio Enllaç, telefonia fixe, mòbil i televisió.

Amb botigues a: Osona Carrer d’Ató Bisbe, 4 Vic – 08500 /  Vallès – Maresme Carrer Anna Mogas, 76
Bigues i Riells – 08415 / Garrotxa Carrer Pare Roca, 6 Olot – 17800 /  Bages Ctra. Cardona, 44 Callús – 08262  i Berguedà Avinguda Catalunya 55 Gironella – 08680

Goufone @goufone va néixer de la unió de Gaufix-Osofon i Gurbtec Telecom.

Treballen per particulars i empreses en col·laboració amb la fundació  en el desplegament de la xarxa de (comuns) telecomunicacions, tant en fibra òptica com en radio enllaç. Oferint tota mena de serveis en telecomunicacions per empreses o particulars. (Veure enllaç a l’imatge).

Però com fem habitualment us deixem amb ells, perquè sigui Goufone directament qui es presenti:

Goufone – La telefonia de casa

Vam néixer de la necessitat d’oferir serveis d’Internet a totes aquelles zones on l’accés és deficitari o inexistent, per això, un dels nostres objectius és facilitar l’accés a les tecnologies de la informació a tothom, sense excepcions. Alguns dels nostres treballs estan encarats a les zones rurals, on els accessos a la xarxa són més precaris.

 Radioenllaç Internet

El Radioenllaç funciona mitjançant la transmissió de senyals en forma d’ones a través d’antena.

S’instal·la aquesta antena al punt més alt del domilici de l’usuari i amb visió directe a un dels repetidors proveïdors de senyal d’Internet més proper.

T’oferim una bona connexió a Internet a preu més competitiu

El servei de Radioenllaç de Goufone està construït sobre el projecte de Xarxa Oberta de la Fundació:  , la Xarxa Oberta, Lliure i Neutral (XOLN).

  • Oberta d’accés públic i evitant dependències.
  • Lliure d’accés -reconegut com a dret humà-.
  • Neutral, respectant continguts i serveis que hi circulen.
  • Mancomunada per diferents entitats.

La nostra principal vocació es donar un servei de qualitat amb una atenció personalitzada i propera donant la màxima importància a tots i cada un dels nostres usuaris a un preu just.
Per acabar, voldriem afegir que és cert que ens agrada que ens coneguin per ser de casa, però el nostre objectiu és que la gent ens contracti i es quedi amb nosaltres per la nostra proximitat en l’atenció, la transparència i el servei de qualitat.

Doncs nosaltres per acabar afegirem que després de navegar pel seu web, Goufone ens ha semblat una empresa, molt professional que sap que necessiten els seus clients i sap com fer-ho.

Tot veient ara la foto de grup i veient cares tan joves, agafa un: “no saps ben bé què”, que esgarrifa i dóna orgull de país.

Fins molt aviat, segur que escoltarem a parlar aviat, altre cop de vosaltres: Goufone – La telefonia de casa.

Redacció EmpresesPuntCAT|veusxCAT

https://goufone.com/   https://www.facebook.com/goufone/   https://twitter.com/goufone
Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: