Desbordat el servei d’atenció al client de Som Energia @NousRepublicans @SomEnergia

Sí. Tal com sona, l’arribada de demandes, informació, contractacions, com ja va passar amb Caixa d’EnginyersCatgas-energía, ha desbordat totalment el servei d’atenció a l’usuari i al client de Som Energia.

Accions com les que CDR Vic, @ConsumRepublica o nosaltres des de el directori:

#EmpresesPuntCAT i #EmpresesPuntCAT Una per Una , juntament segur, amb moltes altres que es porten a terme, arreu del país, han portat a dos fets molt positius: Un per Som Energía, ja que creix com empresa nacional i l’altre per tots nosaltres, ja que tenen obert el seu departament de RRHH per incorporar nous treballadors:

“És per això que tenim previst que en les properes setmanes s’incorporin més persones a l’equip, per tal d’adaptar-nos al creixement dels darrers mesos i així recuperar el nostre nivell d’atenció habitual.”

Us deixem una part del comunitat rebut:


Durant les últimes quatre setmanes estem vivint un increment extraordinari de peticions, consultes i trucades, que estem mirant de respondre de la millor manera possible. Aquesta situació, que ens omple d’alegria perquè mostra que molta gent confia en la cooperativa, també ens genera preocupació.

Que més persones se sumin a la cooperativa pensem que és bo per al canvi de model energètic pel qual treballem, ens permet arribar a més gent, tenir més capacitat d’acció i mostrar-nos realment com una alternativa al model actual.

Tanmateix, aquest creixement supera la capacitat de treball prevista i volem exposar-vos la situació de sobrecàrrega de feina en què es troba l’Equip Tècnic de la cooperativa. Aquesta circumstància perjudica la nostra atenció, mentre no aconseguim adaptar-nos-hi i pot provocar que no puguem resoldre les vostres consultes i peticions en el temps previst. “


 

A l’enllaç que us deixem a continuació podeu, també podeu ampliar el que diu totalment, el comunicat que ens han fet arribar:

Moment excepcional al servei d’atenció de Som Energia

[También en: Castellano]

Som Energía, també demana paciència i recorda que té a disposició dels seus usuaris un centre de suport de què també us deixem enllaç directe de la informació de contacte.

  • Donada aquesta situació, us demanem paciència si triguem més dies del que és habitual a respondre-us o si les línies de telèfon estan ocupades i us resulta molt difícil contactar amb nosaltres via telefònica.

 

  • Val la pena recordar que, en la majoria d’ocasions, les vostres consultes les podeu resoldre consultant el nostre Centre de suport. En fer-lo servir, ens ajudareu a ser més àgils i eficients a l’hora de donar resposta a les vostres consultes i peticions.

Us deixem amb el vídeo fet per @monixx1 i que teniu disponible al nostre canal. Ara ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer. Per cert, molt aviat l’Obrador Artipa, serà dins de la sèrie d’articles de presentació que fem regularment al veusxCAT|Magazine.

Redacció – EmpresesPuntCAT

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: