TOT BO A CASA – ” Som a prop teu, som del Maresme” @totboacasa

TOT BO A CASA, neix el 2010, és una empresa petita, dedicada a la venda d’aliments congelats a domicili.

veusxCAT podem posar la mà al foc que es tenen ben guanyada la clientela perquè tot just va ser una de les seues clientes qui ens va posar en contacte amb ells. Així que poc que afegir que ells mateixos, de la mà d’en Jaume Aran, es presentin:

La idea sorgeix arran de treballar diversos anys en una empresa dedicada també en la venda de congelats a domicili, i a l’inici de la crisi, l’empresa va començar a retallar les condicions laborals dels treballadors (sous i comissions). Aquí em vaig replantejar la continuïtat a aquella empresa, o fer el plantejament de buscar una nova feina (i exposar-me a no saber quant em duraria), o aprofitar la meva experiència que havia estat fent durant aquests anys i intentar engegar quelcom personal.

Finalment vaig decidir la via emprenedora i començar el meu propi negoci ….. Calia buscar proveïdors, vehicle refrigerat i una cambra frigorífica per guardar el gènere, etc. Després de 8 anys en funcionament hem anat millorant en qualitat de producte i en servei. Tenim una atenció totalment personalitzada amb un contacte directe amb el client cada 15 dies, sigui per telèfon o per visita directa a casa del client, a posteriori en 24 h o 48 h s’entrega la comanda al domicili a l’hora acordada. L’entrega es fa amb camió refrigerat per tal que el producte no perdi a cadena del fred.

Intentem oferir un producte de qualitat, prioritzant l’elaborat a Catalunya, però no és fàcil poder oferir-ho en tots els productes, ja que portem des de verdures, peix, croquetes, pasta, pastissos…. Ens anirà molt bé mirar el llistat que vagi sorgint de la vostra iniciativa per poder trobar nous proveïdors. Actualment tots els distribuïdors que ens serveixen són catalans.

Hem millora’t molt escoltant al client per saber que agrada i que no agrada, i així hem pogut afegir nous productes a gust del client. Actualment estem donant servei a la zona del Maresme baix (Alella, El Masnou, Teià, Premia de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrils, Cabrera i Argentona), també i a les poblacions de Cardedeu, Llinars, Cànoves i Sant Antoni de Vilamajor al Vallès Oriental.

Alguns dels productes que porten fins a casa dels seus clients son :

  • Iogurths , gelats i cremes de LA FAGEDA
  • Mermelades artesanes i salses de FRUTIS DEL PIRINEU de Terrassa.
  • Pasta italiana BARONI, elaborada a Montgat
  • Pastissos ARPA ,elaborats a Badalona
  • Pizzes artesanes PATET de Mullerussa
  • Productes de TORRONS ARTESANS VICENÇ d’ Agramunt.
  • Croquetes. Lassanyes, canelons i Bunyols de bacallà de marca PRIELA, de Granollers.

Ens encanta, ens encanta la barbaritat de mails que rebem amb els vostres compliments, empresaris petits, mitjans i grans també. Clients, familiars, gent d’arreu de la geografia catalana i com no ens encanta la gent emprenadora com en Jaume Aran. No sabem vosaltres, però a nosaltres ens ha entrat gana, anem a fer un truc, fins la propera.

veusxCAT – EmpresesPuntCAT

 

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: