Petrolis Independents @PetrolisIndep @jcanadellb

Un cop més, una Empresa PuntCAT més. En aquest cas una de les que creiem més compromeses amb la independència de Catalunya. Ja no tan sols pel seu nom, sinó per tot el munt d’activitats i accions a les quals han donat, li donen i ben segur li seguiran donant el seu recolzament. Com ells bé diuen un país independent, ha de ser també energèticament independent. La punta de llança: Petrolis Independents:

“Som en Jordi Roset i en Joan Canadell, dos emprenedors compromesos. Sempre hem demostrat interès pel món de l’empresa i tenim un alt compromís amb el país. No ens n’hem fet pas ara. Creiem fermament que sense un Estat propi Catalunya no és econòmicament viable; per tant, els catalans hem de triar entre si volem ser un dels països més potents del sud d’Europa (si no el més potent) o desaparèixer integrats dins d’una Espanya de matriu feudal i corrupta de cap a peus. Volem ser coherents. Si som independentistes, i defensem les nostres idees com ho fem, es perquè en tenim ple convenciment que és el millor pel futur dels nostres fills, hem de dir-ho i n’hem d’exercir.
Apostem pel major nivell de tecnificació i automatització del punt de venda, com a clau per donar els millors preus als nostres clients.

Vam començar el 2014 amb tres benzineres (dues de Petro7 i la primera com a Petrolis Independents a l´Ametlla del Vallès) Avui som en plena fase d´expansió per arribar a tot Catalunya.
Contribuïm en projectes que treballen perquè Catalunya assoleixi un Estat propi, per esdevenir un dels països més pròspers d´Europa #unPaísambEnergia

Som la primera benzinera de baux cost que des del primer dia tributa només a Catalunya i que reinverteix part dels beneficis en entitats que treballen pel país.
Nosaltres ens declarem com una empresa amb “consciència social catalana”. Què vol dir això? Que paguem els nostres impostos des del primer dia a l’Agència Tributària Catalana i que retornem a la societat una part d’allò que ens dóna, en la línia del que tradicionalment havia estat una característica de les empreses catalanes en segles passats, que dedicaven part del seu benefici en el mecenatge social.
El total de l’aportació de Petrolis Independents a la societat catalana en menys de tres anys d’existència ha estat de més de 70.000€ euros, el que representa una xifra molt significativa dels beneficis obtinguts.”

JORDI ROSET i JOAN CANADELL
web Petrolis Independents

Petrolis Independents,SL és una franquícia de Petro7, que alhora és una marca del grup de benzineres independents Petrolis Roset SL. La primera benzinera del grup es funda el 2007 a Montblanc, a l’N-240. Aquella es converteix en la primera estació de servei oberta les 24 hores del dia. A diferència de les benzineres que s’obriran posteriorment, la de Montblanc és l’única que disposa d’un supermercat, franquiciat sota la marca Condis Express. El 2013 la benzinera es modernitza i es converteix en una estació de servei de baix cost. Un any abans, el 2012, Petro7 iniciava etapa a Terrassa, ja amb la vista posada en l’obertura d’una xarxa d’estacions modernes, obertes permanentment, que ofereixin carburants d’alta qualitat i gasoils microfiltrats, sempre al millor preu.

El 2014 des de Petro7 obrïm un nou tipus de franquícies, que es converteixen en l’activitat principal de la firma. Neix Petrolis Independents SL que manté els mateixos paràmetres de qualitat i servei que les dues estacions predecessores però que va més enllà respecte de la implicació social de l’empresa. Petrolis Independents és la primera empresa de benzineres de baix cost que des del primer dia tributa tots els seus impostos a Catalunya i que destina una part dels beneficis a projectes que treballen perquè el país assoleixi la independència. El principi que guia els accionistes és clar: la independència és l’únic que garanteix el progrés social i econòmic del país i una millor qualitat de vida pels seus ciutadans.

La nova marca l’estrenem obrint estació el març de 2014, a L’Ametlla del Vallès, al polígon industrial Mas Dorca. L’11 de setembre d’aquell any obrim portes a Vic i els anys posteriors la companyia desembarca a les comarques de Lleida, amb dues estacions: Tàrrega i Golmès-Mollerussa. El 2017 serà l’any de les comarques gironines: ens instal·lem a Torroella de Montgrí. Continuem l’expansió, sempre fidels a un model de negoci i de país i animen els empresaris que creuen que declarant-se independentistes perdran mercat al fer-ho. Nosaltres som un clar exponent que es pot estar compromès ideològicament i fer negoci perquè, a la fi, el més rellevant pel consumidor és que li oferim un bon servei al millor preu del mercat.


Finalment per acabar aquest passeig per Petrolis Independents afegir d’ells que d’ençà que es va crear un dels seus pilars ha estat contribuir en projectes que treballin per l’assoliment d’un Estat propi, per esdevenir un dels països més pròspers d’Europa. D’aquesta voluntat de contribuir a fer país mitjançant projectes socials de caire independentista en diuen “Responsabilitat social amb C de Catalunya”.No deixen d’aprofitar la ben entesa per fer un clic a la imatge de sota per poder conèixer millor que han estat fent i fan cada dia pel nostre País.

Redacció – VeusxCAT|Magazine

enllaç RSC Catalana
Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: