Recull matinal – Vigilia de reis

Avui, vigília de reis i sincerament, la situació la veig, molt lamentable. Mai un nen hauria de tenir una nit de reis com la que tindran els fills dels presos politics. Com a pare penso que no cal dir res més.

Aquest ambient, no dels homes de negre, sinó dels homes de gris, dels còmics dels 80, aquests éssers de Fahrenheit 451 que cremaven els llibres.

Avui el mirarem de tenir traduït, de moment el deixo en anglès perquè aneu fent boca. Un escàndol l’informe sobre la justícia i el congrés espanyol.

GrecoRC4(2017)18-Final-eng-Spain-Interim-PUBLIC.docx

ELPUNTAVUI

El Suprem medita el fre a Junqueras

 El tribunal es dona temps per justificar que pugui continuar pres, després que el fiscal alerti que ni ser president l’eximirà de la presó

 El líder d’ERC pren la paraula per defensar que és un home de pau i creient que vol una via negociada

ELMÓN

L’ambaixada espanyola a Londres, coberta de llaços grocs

Parlem molt dels CDR/ANC aquí però, tot i que de diferent manera els CDR internacionals fan molt per arribar a l’opinió pública fora del nostre territori.

VILAWEB

La divisió: el parany que cal evitar

«La maniobra d’enfrontar Carles Puigdemont i Oriol Junqueras, aquesta que intenten ara el govern espanyol i els seus corifeus mediàtics, és d’una eficàcia provada i, per tant, cal anar-hi amb molt de compte»

Aquest últim punt del recull, realment em preocupa tant o més que el primer. No és hora de frivolitats per omplir capçaleres de diaris. Els ciutadans no volem veure fissures, ni imaginar ara enfrontaments entre nosaltres. Els resultats del 21D, ho diuen així. Està clar que JxCAT i ERC són dues formacions molt diferents ideològicament parlant, però ara les garrotades vénen de fora. No és hora de frivolitats. Gent empresonada i fills que no gaudiran la nit de reis amb els seus pares. No és hora de frivolitats. Tenim un país amb els nervis desfets de tant Dragon Khan i volem acabar tot això, d’una punyetera vegada.

Que passeu un bon dia i una nit de reis, meravellosa de la mà dels vostres fills, nebots i nets. O els fills d’un amic, tant se val.

Enric Almar – VeusMagazine Editorial

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: