Catgas – Catalans gas a fons @Catgas_Energia

Catgas – Catalans gas a fons


Continuant amb la secció dedicada a emprenedories i empreses catalanes, que col·laboren fent país, avui us presentem: Catgas una empresa catalana, familiar i en creixement constant. 


Catgas Energia és una empresa catalana, creada l’any 1997 a Santa Coloma de Gramenet, especialitzada en la distribució, comercialització i subministrament de gas natural i propà. L’àmbit d’actuació es concentra principalment a Catalunya.

La localització de l’empresa, en una zona amb poc teixit industrial, ha contribuit també en la creació de llocs de treball.

S’ha de reconèixer el coratge i la iniciativa del gerent, en Pere Gran, per engegar una empresa en un sector molt tancat i amb una forta competència.

La visió professional del Sr. Pere Gran feu que, quan va canviar la llei d’Hidrocarburs i veient que complien amb els requisits necessaris (experiència, titulació i solvència), es puguessin presentar i, a resultes d’això, ara poden vendre gas a tot el territori espanyol.

L’objectiu de Catgas Energia és donar als usuaris, particulars (llars) i professionals (Negocis, empreses i indústries), un servei millor i alhora abaratir preus. L’última línia de negoci que han incorporat és Catllum Energia, amb l’eslogan:

Perquè volem ser la teva companyia, ara també pots contractar la llum amb nosaltres”

Cal tenir en compte que la proximitat amb el client, és també un valor afegit d’aquesta empresa.

Com a dada curiosa, destaquem el Pop-up que apareix tan bon punt entrem a la seva web, i que diu així: 

És bo saber-ho, oi?

Els bons resultats i l’evolució a l’alça d’aquests darrers anys (53.121 posicions en el últim any a nivell de Espanya), li augura un futur esplèndid tal i com demostra la gràfica.

 

 

EVOLUCIÓ VENDES

Així doncs, fent servir l’argot casteller, en qui Catgas Energia s’emmiralla en aquest spot publicitari:  

 

Nosaltres també us diem… FEM PINYA, la nostra energia

Visiteu-los a:  https://www.catgas.cat/ i al Twitter @Catgas_Energia 

Per Rouse @rosapll63 

 

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: