Recull matinal – Tv3

Avui he triat, la pugna amb Tv3 que porten aquestes ments grises del bloc 155. Sóc jo o amb les cares que fan i tenen: paguen?. Vicent Sanchís parla amb Vilaweb i ens obre moltes de les claus de com.

Vicent Sanchis: ‘Hi ha una maniobra per a liquidar TV3’

Entrevista al director de TV3, que alerta dels perjudicis que pot causar l’obligació de pagar els diners que li reclama l’agència tributària espanyola

Hi ha quelcom que ho tinc més que clar. Una maquinària propagandística de la eficiencia de la Nacional Socialista dels anys 30, ha de poder o controlar o anul·lar qualsevol dissident o no afiliat. Al PP li agrada la gent que te preu i mira per on, els que sempre hem estat senyalats com garrepes: No tenim preu.

Observadors internacionals denuncien la manca de neutralitat de la premsa espanyola en la cobertura del 21-D

Democracy Volunteers lloa el seguiment de TV3

L’Editorial de’n Vicent Partal, va a la mateixa direcció, el front està obert i hem entre tots de plantar cara.

La cacicada de Montoro

«La situació és més greu encara perquè remarca l’arbitrarietat permanent en què es mou el govern espanyol, que fa servir totes les eines que té a l’abast per premiar els seus i castigar aquells qui representen una alternativa al seu model de govern»

Joc brut – Jordi Sales

Ells fan trampes perquè tenen la força. La trampa és el rostre de la violència.

Per acabar us senyalarè un front diferent que obre ELPUNTAVUI

Odi: sentiment o delicte?

 Jutjats i fiscalia investiguen més d’una desena de denúncies a Catalunya pel rebuig a institucions espanyoles

 Un grup de juristes proposa foragitar el discurs de l’odi de la via penal en favor de la llibertat d’expressió

  • Odi: sentiment o delicte? Foto: Arxiu.

Si extrapoléssim la situació, enlloc de en un escenari mediàtic, a una pugna de barricades físiques pels carrers del país, ens adonaríem rapidament que estem en guerra, no sé si més o menys civilitzada o maquiavèl·lica, però guerra al cap i a la fi.

Tenim l’escamot Vilaweb al cap del tinent Vicent Partal per Sant Joan D’Espí atrinxerant Tv3 i la cavalleria mecanitzada a la ciutat de la justícia, totes dues davant dels continus atacs de comandament de l’estat major Felipiste.

La resistència Cupaire i els grups insurgents sediciosos de la causa de la #Encartallada fent atacs llampec armats de paper, cubell i cola. Les brigades internacionals, Word i iPhone en mà. “Vende pátrias” amb l’estimada Bea Talegón i agitadors de masses com el bo d’en Rufian, reclutant de barris i pobles nous re piuladors.

Una guerra econòmica, judicial, de medis, i xarxes socials, però una guerra i com ta, hem d’estar preparats.

Estem tips i molt m’equivocaria, si bé aviat no tornem a tenir una gran mobilització, passat reis crec que és el que tocaria. Un crit ben fort al món dient-li: Hem guanyat, ajudeu-nos a fotre’ls fora, d’un cop per sempre.

Que paseu bon dia.
Enric Almar – VeusxCAT Editorial
Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: