Música per la Llibertat via @Llibertatmusica

 

 

Música per la Llibertat va sorgir un 1 de Novembre a Sant Fruitós del Bages. L’Anna Ortega se li va ocórrer començar a tocar el Cant del Ocells.

 

En veure la iniciativa, al dia següent ja s’ho van afegir Collbató i Manresa i així, poc a poc,amb molta il.lusió s’hi van anar afegint municipis fins arribar als més de 50 que són els que hi han ara.

Cada municpi es reuneix tants dies a la setmana com pot i toquen

“El Cant del Ocells” per reinvindicar la Llibertat dels Presos Polítics.

 

Durant el viatge cap a Brusel.les  van anar fent parades a les poblacions i després de tocar la cançó informaven als ciutadans la reinvidicació que estaven fent com va fer Pau Casals i que portaven aquesta reivindicació a Brusel.les on havia concentrada la gran manifestació.

Aquí la companya Anna Amigó que toca a Leuven (Bèlgica) un parell o 3 de cops per setmana

 

També els hem pogut veure a la Plaça España de Barcelona participant junt amb quasi 10.000 músics  en un magnífic concert ,organitzat per Omnium Cultural, per demanar l’alliberament dels consellers presos i els Jordi’s.

En aquest concert van interpretar peces com ara ‘Sant Martí del Canigó’, ‘Viatge a Ítaca’, ‘El cant de la senyera’, ‘L’estaca’, ‘Els segadors’ o l’’Himne d’Europa

 

Tan si vols afegir-te a questa iniciativa com si vols gaudir de música en directe al teu municipi fes-li una ullada al mapa de @Llibertatmusica podreu trobar  tots els municipis adherits (llaç groc) i en cada llaç informació del lloc, dia i hora en que es toca, llaç lila els municipis que estan en fase d’inici i en llaç blau, punt en que puntualment camí de Brussel·les s’ha tocat

 

 

per Ayna Croft

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: