Recull Matinal : Discurs del President i la Grossa

La Grossa de Cap d’Any repartirà sort per cinquena vegada

El primer premi està dotat amb 100.000 euros, el segon amb 32.000 i el tercer amb 15.000

“Els presentadors de TV3 Lluís Marquina i Candela Figueras seran els encarregats de presentar el sorteig de la Grossa de Cap d’Any, que se celebrarà avui a les 12 hores. Loteria de Catalunya mantindrà oberta la venda per internet fins a una hora abans del sorteig. El sorteig tindrà com a principal protagonista la capgrossa, que serà l’encarregada d’extreure el primer premi. És el cinquè any consecutiu que es fa la Grossa de Cap d’Any.”

Puigdemont deixa clar a Rajoy amb el discurs de cap d’any que no pensa cedir

“El president en funcions, Carles Puigdemont, ha aprofitat el seu discurs de cap d’Any des de Brussel·les per deixar clar al cap de l’executiu espanyol, Mariano Rajoy, que no pensa renunciar a les seves reivindicacions i per exigir-li que es comporti “com la democràcia europea que assegura ser” i, per tant, reconegui el resultat del 21-D i negociï políticament amb el Govern català.” ELNACIONAL

Puigdemont exigeix a Rajoy que restitueixi l’autogovern

  • El president vaticina des de Brussel·les que d’aquí a un any el discurs de Cap d’Any es farà des de la Generalitat i hi afegeix: “Fins aleshores”
  • El cap de l’executiu insta l’Estat a rectificar i obrir-se al diàleg

“En les circumstàncies més inversemblants imaginables” ELPUNTAVUI

Crise en Catalogne: Carles Puigdemont «exige» le rétablissement de son gouvernement

Traducció per Anouk de Babel 

Crisis en Cataluña: Carles Puigdemont “exige” el restablecimiento de su gobierno

El depuesto ministro-presidente aprovecha sus deseos para el2018 para lanzar un mensaje a Madrid.
El independentista catalán Carles Puigdemont exigió el sábado, en sus deseos para 2018 al “pueblo” catalán, una negociación política y restauración por parte de Madrid de su gobierno, destituido tras la declaración de independencia del 27 de octubre.
“Como presidente, exijo del gobierno español y de quienes lo apoyan … que restituyan a todos aquellos que hayan destituido sin la autorización de los catalanes”, declara Carles Puigdemont en un discurso grabado en Bruselas, en el cual también le pide a Madrid que comience a “negociar políticamente”.
Anouk de Babel
Com veieu avui hi han dos grans protagonistes, un gran pel seu lideratge indiscutible i la seus valetia, l’altre aviam si cau ben grossa aprop de les vostres famílies. Salut i bona sort.

Enric Almar – VeusxCAT Magazine

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: