“Aquest poble és imparable. Mai falla ni fallarà” via @ramirp

Hem volgut recollir aquesta piulada d’en Ramir de Porrata-Doria. Sabem poc d’ell, el cert es que ens ha costat trobar poc més que el que diu al seu perfil a Linkedin i així ho hem volgut respectar.

Molts hem aturat els nostres RT, més d’un cop per llegir que ens volia transmetre, ara ho podrem tenir aprop, dins de les memòries del VeusxCAT.


Co-Founder and CEO at Keonn Technologies,

  • Technology start-up that designs and develops advanced radiofrequency-based products for the retail and healthcare sectors Co-founder, co-owner and CEO of Keonn Technologies.
  • Doctor Enginyer de Telecomunicació, i Diplomat en Ciències Empresarials
  •  Candidat per la “llista del President” JuntsxCAT, a les últimes Eleccions al Parlament del 21D, llicenciat en gestió i direcció d’Empreses.

 “Com molts sabeu, he format part de la llista del President aquestes elecions del 21D, com a independent. M’agradaria compartir amb vosaltres les meves impressions i reflexions, per si us aporto informació interessant.”

En primer lloc, voldria remarcar que no són polític, ni milito en cap partit polític. L’equip del President em va trucar per unir-me a la llista, i vaig acceptar amb molt honor.

Durant aquestes setmanes, he compaginat la feina a la meva empresa amb les activitats de campanya. Això ha representat un important esforç personal i poques hores de son, però l’experiència viscuda i els resultats obtinguts han valgut moltíssim la pena.

L’experiència viscuda ha estat excepcional a 4 nivells:

  • Amb la gent
  • Amb els candidats
  • Amb l’equip de campanya
  • Amb el President Puigdemont

Vull començar per la gent, perquè és el que més m’ha emocionat.
M’han demanat fer actes a pobles petits, alguns d’ells brutalment castigats per la violència policial l’1-O (Sant Joan de Vilatorrada, Fonollosa), i això m’ha permès tenir contacte amb gent extraordinària.

És increïble el compromís, dedicació i amor al país de moltíssima gent, que de forma totalment desinteressada organitzen actes, en fan ressò, fan campanya, … a tots els racons del país.
Moltes gràcies a tots ells. Aquest poble és imparable. Mai falla ni fallarà.

Conèixer a la resta de candidats de la llista ha estat també magnífic. Alcaldes, periodistes, dramaturgs, empresaris, polítics, treballadors, funcionaris, …

Una llista extraordinàriament diversa, transversal i plural. Gent molt interessant i enriquidora.

El compromís de tots els candidats ha estat espectacular.
Només us diré que tots els candidats vam pagar de la nostra butxaca els bitllets per anar a Brussel·les i reunir-nos amb el President. Vam ser els propis candidats qui vam proposar a l’equip de campanya pagar-nos-ho.

L’equip de campanya, liderat per l’@elsa_artadi, ha treballat d forma incansable, suplint la manca d’experiència amb un gran talent i energia. Vull agrair a tots ells, especialment l’Elsa, @jaumeclotet, @RamonPique i @ClaraTarrida, el gran esforç i compromís que han demostrat.

També vull agrair-los que no m’hagin condicionat en cap moment. M’han donat plena llibertat per piular i manifestar el que he considerat convenient. El meu discurs ha estat força diferent de l’oficial, i tanmateix, no m’han demanat en cap moment que el canviï.

I finalment, ha estat extraordinari poder parlar amb el President de tu a tu.

Tenim un President extraordinari, amb l’empenta de la CUP, la sensibilitat social d’ERC i l’esperit de país del PDeCat.

Us asseguro que té una força d’esperit insubornable, una tenacitat a prova de foc, un gran amor pel país, la seva gent i la institució de la Generalitat, i és molt bona persona.

Ell ens liderarà per fer efectiva la República. Tenim un gran President.

He intentat en tot moment defensar la República i el país per sobre dels partits, fugint de partidismes, evitant atacs entre partits indepes, i espero haver aportat el meu gra de sorra a l’èxit esclatant dels partidaris de la República el 21-D.

Vaig demanar anar avall de la llista per no sortir escollit diputat, i així ha estat. Ara torno a l’activisme per la República des de les xarxes i des d’on calgui.

Alguns piuladors amb forta presència a twitter estem preparant una estratègia viral i capil·lar per seduir molt ciutadans catalans de les bondats de la República.

Aquest serà ara el meu projecte. D’aquí poc en sentireu a parlar.

Ramir de Porrata-Doria

 

Please follow and like us:
0

Deixa un comentari

%d bloggers like this: